مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام:
۳۳ میلیارد تومان پروژه زیرساختی توسط بنیاد شهید در مهران در حال اجرایی شدن است


محمد رحیمی در دیدار با فرماندار مهران ضمن تقدیر از نگاه فرماندار مهران برای حمایت از فعالیت های بنیاد شهید، افزود: ۲ پروژه مهم زائر سرا و ساختمان اداری بنیاد شهید مهران با ۳۳ میلیارد تومان در مهران در حال اجرایی شدن است.
وی بیان کرد: تمامی اعتبارات پروژه های زیرساختی بنیاد شهید استان ایلام از سوی مرکز تامین شده است.
رحیمی اضافه کرد: زائرسرای بنیاد شهید با ۲ هزار و ۴۰۰ مترمربع با بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی امسال تکمیل می شود.
وی عنوان کرد: اشتغال مسأله اصلی جامعه ایثارگران استان است که از شرکت های نفتی در مهران انتظار است در این زمینه همراهی و کمک کنند.
حیدر نعمتی فرماندار مهران با اشاره به اینکه هرکه داریم از به برکت خون شهدا است، افزود: از هرگونه فعالیت های بنیاد شهید در مهران حمایت خواهیم کرد.
وی عنوان کرد: فعالیت های فرهنگی در شهرستان مهران به عنوان پیشانی استان در بحث میزبانی از زوار اربعین باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0