کد خبر : 1918
تاریخ انتشار : پنجشنبه 25 تیر 1394 - 18:37

ناصری شوهان:حل مسئله ی هسته ای در پرتوتدابیر صریح رهبری،دولت وتیم شجاع آن مبارک باد

ناصری شوهان:حل مسئله ی هسته ای در پرتوتدابیر صریح رهبری،دولت وتیم شجاع آن مبارک باد

رئیس شورای مرکزی اعتماد ملی استان ایلام تأکید کرد: حمایت قاطعانه و صریح رهبری باعث افزایش اعتمادبه‌نفس دولت و تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای و از عوامل اصلی موفقیت در حل پرونده هسته‌ای شد و این فرماندهان دیپلماتیک شجاع و متدین با تمام توان در صحنه حاضر شدند. عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی تأکید کرد: حمایت

IMG-20150526-WA0023

رئیس شورای مرکزی اعتماد ملی استان ایلام تأکید کرد: حمایت قاطعانه و صریح رهبری باعث افزایش اعتمادبه‌نفس دولت و تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای و از عوامل اصلی موفقیت در حل پرونده هسته‌ای شد و این فرماندهان دیپلماتیک شجاع و متدین با تمام توان در صحنه حاضر شدند.

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی تأکید کرد: حمایت قاطعانه و صریح رهبری باعث افزایش اعتمادبه‌نفس دولت و تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای و از عوامل اصلی موفقیت در حل پرونده هسته‌ای بود.
«محمدرضا ناصری‌شوهان» در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه ایلام، اظهار کرد: استفاده‌ی صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای حق مسلم هر کشوری است، خصوصاً زمانی که این فناوری با تلاش و دانش متخصصان خود کشور به‌دست‌آمده باشد؛ بنابراین مردم باید به‌صورت طبیعی از دستاوردهای این دانش پیشرفته در حوزه‌های سلامت و کشاورزی و انرژی بهره‌مند شوند.
وی ادامه داد: البته دشمنان ما که نگران پیشرفت و افزایش قدرت جمهوری اسلامی هستند با تبلیغات نادرست و فضاسازی‌های مسموم درصدد جلوگیری از این موفقیت بی‌نظیر برآمدند و متأسفانه استفاده نابه جا و ناصحیح برخی کارگزاران دولت سابق از واژه‌ها و اصطلاحات حقوقی و سیاسی به‌صورت ناخواسته به تشدید این تبلیغات سوء منجر شد و نوعی اجماع و صف‌بندی بین‌المللی علیه کشور ما شکل گرفت و زیان‌هایی را برای اقتصاد مملکت و معیشت مردم به دنبال داشت.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با تأکید بر تدبیر حکیمانه رهبری در انتخابات 92 گفت: در جریان رقابت‌های انتخاباتی دکتر حسن روحانی وعده داد که نخستین اقدام دولت پس از پیروزی در انتخابات حل مسئله‌ای هسته‌ای و اتخاذ یک رویکرد مسالمت‌جویانه و صلح‌آمیز خواهد بود.
عضو کمیته‌ی سیاسی حزب اعتماد ملی ادامه داد: دولت تدبیر و امید نیز با انتخابات یک تیم کارکشته و عالم و آشنا به مسائل حقوقی، بین‌المللی و سیاسی توانست در گام نخست دنیا را متقاعد کند که پای میز مذاکره بکشاند و در یک مبارزه‌ی سخت و نفس‌گیر در گام نخست جهان را به مذاکره متقاعد کند و در گام بعدی با منطق و استدلال قوی دنیا را مجاب کردند که فعالیت‌های هسته‌ای ایران صلح‌آمیز است.
رئیس شورای مرکزی اعتماد ملی استان ایلام تأکید کرد: حمایت قاطعانه و صریح رهبری باعث افزایش اعتمادبه‌نفس دولت و تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای و از عوامل اصلی موفقیت در حل پرونده هسته‌ای شد و این فرماندهان دیپلماتیک شجاع و متدین با تمام توان در صحنه حاضر شدند.
وی با تبریک این موفقیت به مقام معظم رهبری، دولت دبیر و امید و تیم شجاع مذاکره‌کننده، گفت: جا دارد از خانواده‌ی شهدای هسته‌ای و ایثار و فداکاری این عزیزان که موفقیت و شادی و جشن امروز ملت ما مرهون خون این شهدا و مقاومت و پایمردی خانواده‌های آنان است، قدردانی کنیم.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در پایان گفت: اخبار مربوط به برگزاری جشن و شادی که از دیروز در نقاط مختلف کشور برگزار شد نشان می‌دهد که حل مسئله‌ی هسته‌ای خواست و مطالبه‌ای ملی و عمومی است و انشاء الله دولت در مرحله‌ی اجرا نیز با همین صلابت و قدرت در جهت دفاع از منافع ملی اقدام خواهد کرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.