کارشناس هواشناسی استان ایلام خبر داد: سامانه بارشی از آسمان استان ایلام خارج شد


احسان احمدی نژاد روز دوشنبه اظهار کرد: بیشترین میزان بارندگی سامانه اخیر تا صبح امروز مربوط به شهر لومار به میزان ۵۴ میلیمتر بوده است.
وی ابراز کرد: کمترین میزان بارش ها هم مربوط به شهر دهلران به میزان هفت میلی متر بوده و در شهر ایوان ۲۸ میلی متر ما بارندگی ثبت شد.
کارشناس هواشناسی استان ایلام گفت: از عصر امروز این سامانه تضعیف می شود و به تدریج از سطح استان خارج می شود و از امشب شاهد جو پایداری در سطح استان خواهیم بود.
احمدی نژاد ابراز کرد: این پایداری جوی تقریبا تا اوایل هفته آینده در سطح استان تداوم دارد و از روز چهارشنبه روند افزایش دما در سطح استان را شاهد خواهیم بود.
وی خاطرنشان کرد: این افزایش دما نسبتا محسوس خواهد بود و از ۶ تا هشت درجه تا اوایل هفته آینده افزایش دما را در استان خواهیم داشت.
کارشناس هواشناسی استان ایلام ابراز کرد: هوای نسبتا گرم و مطبوع بهاری برای اوایل هفته آینده در سطح استان پیش بینی میشود.
سامانه بارشی که از روز گذشته وارد استان شده بود موجب آبگرفتگی و بروز سیلاب در برخی نقاط استان شده بود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0