کد خبر : 40337
تاریخ انتشار : یکشنبه 29 مهر 1403 - 17:49

مدیرکل بیمه سلامت در آئین سی امین روز ملی بیمه سلامت:

یک میلیون و ۵۰۰ هزار نسخه الکترونیک در راستای اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک در استان صادر شده است

یک میلیون و ۵۰۰ هزار نسخه الکترونیک در راستای اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک در استان صادر شده است
مدیرکل بیمه سلامت استان گفت: یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بابت هزینه های درمان نازایی و ناباروری زوج های نابارور در استان ایلام در سال گذشته پرداخت شده است و در مقایسه با سال ۱۴۰۰ که ۲۰۰ میلیون تومان بود بیش از ۶ برابر افزایش داشته است.

مدیرکل بیمه سلامت ایلام گفت: تاکنون هزینه های درمان نازایی و ناباروری ۱۵۵۰ زوج نابارور در این استان پرداخت شده است.

نورالدین رحیمی مدیرکل بیمه سلامت ایلام صبح امروز در آئین سی امین روز ملی بیمه سلامت با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت: هر ساله از ۲۸مهرماه تا سوم آبان ماه به عنوان هفته ملی سلامت نامگذاری شده است.

وی افزود: خوشبختانه در استان ایلام در راستای حمایت از افراد تحت پوشش بیمه ای سلامت اقدامات خوب و چشمگیری انجام گرفته است.

مدیرکل بیمه سلامت استان ایلام، به این اقدامات اشاره کرد و ادامه داد: در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت زوجین نابارور می توانند تا سن ۴۹ سالگی و تا سه دوره درمانی از خدمات درمانی نازایی و ناباروری به صورت بیمه ای بهره مند شوند.

وی افزود: یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بابت هزینه های درمان نازایی و ناباروری این زوج های نابارور در استان ایلام در سال گذشته پرداخت شده است و در مقایسه با سال ۱۴۰۰ که ۲۰۰ میلیون تومان بود بیش از ۶ برابر افزایش داشته است.

رحیمی خاطرنشان کرد: بیمه شدگان با مراجعه به مراکز دولتی و خصوصی طرف قرارداد ۱۰ درصد تعرفه دولتی هزینه های درمانی نازایی و ناباروری را براساس ضوابط مربوطه پرداخت می کنند و ۹۰ درصد هزینه ها را بیمه سلامت پرداخت می کند.

وی ادامه داد: امسال هم با برنامه‌های بهتر و توسعه این بخش ها در بیمارستان های دولتی و خصوصی، این کار رو به جلو است.

رحیمی گفت: امیدواریم بخش های سطح یک، دو و سه ناباروری و این خدمات توسعه یابد، تا زوج‌های نابارور با حداقل هزینه بتوانند از این خدمت استفاده کرد.

وی همچنین به طرح بیمه بیماران خاص پرداخت و تصریح کرد: براساس مصوبات هیئت دولت فرزندان مبتلا به بیماری‌های خاص و نادر کارکنان دولت می‌توانند بدون محدودیت سنی و تا زمان ازدواج و اشتغال به کار در قالب تبعی یک و به‌صورت کاملاً رایگان زیر پوشش بیمه درمان قرار گیرند.

وی افزود: این فرزندان بدون محدودیت سنی و تا زمان ازدواج و یا اشتغال بکار به‌صورت رایگان از مزایای بیمه درمان این سازمان بهره‌مند خواهند شد.

این مقام مسئول گفت: در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت زوجین نابارور می توانند تا سن ۴۹ سالگی و تا سه دوره درمانی از خدمات درمانی نازایی و ناباروری به صورت بیمه ای بهره مند شوند.

وی افزود: یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بابت هزینه های درمان نازایی و ناباروری این زوج های نابارور در استان ایلام در سال گذشته پرداخت شده است و در مقایسه با سال ۱۴۰۰ که ۲۰۰ میلیون تومان بود بیش از ۶ برابر افزایش داشته است.

مدیرکل بیمه سلامت ایلام گفت: بیمه شدگان با مراجعه به مراکز دولتی و خصوصی طرف قرارداد ۱۰ درصد تعرفه دولتی هزینه های درمانی نازایی و ناباروری را براساس ضوابط مربوطه پرداخت می کنند و ۹۰ درصد هزینه ها را بیمه سلامت پرداخت می کند.

وی ادامه داد: امسال هم با برنامه‌های بهتر و توسعه این بخش ها در بیمارستان های دولتی و خصوصی، این کار روبه جلو است.

وی با اشاره به طرح نسخه نویسی الکترونیکی گفت:طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در ایلام با تعامل و همکاری خوب سازمان نظام پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی و پزشکان و موسسات طرف قرارداد بصورت صد درصدی در این استان محقق شده است و هم اکنون در حال اجرا می باشد.

وی اظهار داشت: در این راستا سال گذشته نزدیک به یک میلیون و ۵۰۰ هزار نسخه الکترونیک در راستای اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک در این استان صادر شده است، که از شروع اجرای طرح تاکنون نزدیک به چهار میلیون نسخه الکترونیک صادر گردیده است.

رحیمی افزود: این میزان نسخ الکترونیک در قالب ۵۰۳ مؤسسه بالغ بر ۸۱ میلیارد تومان به مراکز طرف قرارداد بابت نسخه الکترونیکی پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه یکی از اجزای پرونده سلامت الکترونیک تحقق طرح نسخه نویسی الکترونیک است، یادآور شد: در حال حاضر ۱/ ۹۹ درصد نسخه ها بصورت الکترونیکی صادر می شود.

رحیمی اضافه کرد: یک درصد نسخ نیز بصورت کاغذی در مواقع قطعی سامانه و اینترنت صادر می گردد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.