کد خبر : 39266
تاریخ انتشار : دوشنبه 5 شهریور 1403 - 15:58

مدیرعامل آب و فاضلاب استان ایلام خبر داد:

پایان افت فشار آب محله مهرآباد شهر ایلام/ تامین آب پایدار برای بیش از ۶۰۰ مشترک این محله

پایان افت فشار آب محله مهرآباد شهر ایلام/ تامین آب پایدار برای بیش از ۶۰۰ مشترک این محله
مدیرعامل آب و فاضلاب استان ایلام تاکید کرد: مطالعات رفع افت فشار سایر مناطق شهر ایلام نیز انجام و برنامه‌ریزی‌های لازم در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان ایلام گفت: با اقدامات فنی و مهندسی شرکت آب و فاصلاب استان و تلاش امور آبفای شهرستان ایلام با ایجاد بیش از ۵۷۰ متر خط انتقال جدید، پس از چندین سال، مشکل قطعی و افت فشار آب کوچه های بدر، تلاش و شهید زراعتی محله مهرآباد (بانبرز) شهر ایلام در فصل گرم سال رفع و آب پایدار برای بیش از ۶۰۰ مشترک در این منطقه تامین شد.

محمد محمدی یادآور شد: از ابتدای سال جاری تاکنون با ایجاد بیش از ۱۰۰۰ متر خط انتقال جدید، اصلاح و تغییر در احجام خطوط انتقال، احداث شبکه داخلی و نصب انشعابات جدید، مشکل افت فشار و قطعی در مناطق مختلف شهر ایلام از جمله بلوار جمهوری و خیابان شهید ربابه کمالی، کوچه شهید یارمحمدی در محله بانبور و خیابان های آزادی ۹ و شهید کرم‌پور و همچنین شهرک شهید کشوری (سرطاف) شهر ایلام رفع و آب پایدار این مناطق تامین شد.

وی تاکید کرد: مطالعات رفع افت فشار سایر مناطق شهر ایلام نیز انجام و برنامه‌ریزی‌های لازم در دستور کار قرار گرفته است.
#قرارگاه_رسانه_ای_اربعین
#اداره_کل_فرهنگ_و_ارشاد_اسلامی
#ایلام_پایتخت_خادمان_اربعین

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.