کد خبر : 36477
تاریخ انتشار : یکشنبه 2 اردیبهشت 1403 - 23:23

پاکسازی قسمتی از طبیعت دره ارغوان توسط جمعی از کارکنان شرکت گاز ایلام

پاکسازی قسمتی از طبیعت دره ارغوان توسط جمعی از کارکنان شرکت گاز  ایلام
مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام از پاکسازی طبیعت دره ارغوان توسط جمعی از کارکنان این شرکت بمناسبت گرامیداشت روز زمین پاک خبر داد.

محمود کشاورز در همایش پیاده روی کارکنان این شرکت بمناسبت روز هوای پاک، به شعار هفته زمین پاک در سال جاری با عنوان «مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین» اشاره کرد و افزود: حفاظت از محیط زیست وظیفه‌ای ملی و تک تک آحاد مختلف مردم است همه می بایست در برابر آن مسئولیت پذیر باشند.

وی اظهار داشت: با توجه به اهمیت محیط زیست سالم در زندگی امروزی، مباحث مربوط به محیط زیست همواره مورد توجه مسئولان شرکت گاز استان بوده و در تمامی زمینه های کاری خود این مسئله مهم در نظر گرفته شده است.

کشاورز تصریح کرد: در این راستا شرکت گاز استان ایلام اقداماتی نظیر استقرار و بروزرسانی سیستم‌های مدیریت زیست محیطی ISO14001:2015 و اخذ گواهینامه HSE-MS مدیریت کامل پسماندها براساس قانون مدیریت پسماند و ضوابط و روش های مدیریت اجرایی پسماندهای صنعتی و ویژه در وزارت نفت، اخذ گواهینامه مدیریت پسماند از سازمان مدیریت پسماند شهرداری‌ها و رعایت قوانین و استانداردهای محیط زیست صورت گرفته است.

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام گفت: این مجموعه در راستای عمل به مسئولیت های اجتماعی و ترویج فرهنگ و حس مسئولیت پذیری نسبت به محیط زیست در کارکنان، این چنین همایش‌هایی مشارکت می‌ کند.

وی با اشاره به اینکه شرکت گاز استان ایلام در طول سال گذشته بعنوان واحد خدماتی سبز کشور معرفی شده است، تأکید کرد: طبیعت عاری از آلایندگی پساب و پسماند باعث همبستگی و وحدت در بین آیندگان می شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.