وزیر کشور: سال گذشته موضوع ریز گردها در خوزستان ، ایلام ، کرمانشاه ودیگر جاها به تنش وچالش کشیده شد


رحمانی فضلی : سال گذشته در حوزه اصفهان، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، خراسان، کرمان و یزد با بحران های اجتماعی ناشی از بحران خشکسالی مواجه شدیم که در کنار این مسائل، موضوع ریزگردها نیز در خوزستان، ایلام، کرمانشاه و جاهای مختلف به تنش و چالش کشیده شد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، رحمانی
رحمانی فضلی : سال گذشته در حوزه اصفهان، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، خراسان، کرمان و یزد با بحران های اجتماعی ناشی از بحران خشکسالی مواجه شدیم که در کنار این مسائل، موضوع ریزگردها نیز در خوزستان، ایلام، کرمانشاه و جاهای مختلف به تنش و چالش کشیده شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، رحمانی فضلی در همایش سراسری فرماندهان، رؤسا و مدیران ناجا افزود: فقط ما هستیم که به کمک ملت ها شتافتیم و احساس مسئولیت کرده ایم و همین مسئولیت موجب شده است اقتدار ایران اسلامی در منطقه توسعه بیشتری پیدا کند.
وی گفت: توجه ملت ها به ما بیشتر شده و به نسبت توجه بیشتر ملتها، توجه دشمنان هم به ایران زیاد شده است.
رحمانی فضلی افزود: بنابراین اگر دشمنان همه اقدامات و برنامه هایشان برای ضربه زدن به ایران باشد نباید نسبت به این مسئله هیچ تردیدی به خود راه دهیم.
وی گفت: توفیق در مدیریت و کنترل فضای افراطی گری در منطقه به عنوان یکی از دستاوردهای بزرگ ما در سال های اخیر است که همچنان برای ما می تواند تهدید آمیز باشد که باید همه توانمندی های خود را برای مقابله با این موضوع آماده کنیم و پیش بینی های لازم را انجام دهیم.
وزیر کشور افزود: در برخی نقاط کشورمان بعضی ضعف های بنیادین مانند عقب افتادگی، توسعه نیافتگی و فقر عمومی وجود دارد که آن ضعف ها با توجه به اینکه تاریخی هستند می تواند بستر سوء استفاده فرقه های افراطی و برخی کشورها باشد.
رحمانی فضلی گفت: ما باید آمادگی داشته باشیم امنیت را به ویژه در این مناطق با اولویت نخست پیگیری کنیم.
وی افزود: تندباد موج بیداری اسلامی دامن امریکا و اذناب آن را در منطقه گرفته است و اگر امروز میز مذاکره را برای مذاکره مجدد آماده می کنند به این علت نیست که ما به آنان نیاز داریم بلکه علت آن است که آنها راهی جز این ندارند.
رحمانی فضلی گفت: امروز اقتدار کشور، نحوه مدیریت و عمل ما به گونه ای شده است که آنها در منطقه در هر حوزه ای که بخواهند کاری انجام دهند، حضور، وجود و اثر ایران حتمی است.
وی افزود: در عرصه بین المللی نیز ما به یک عنصر توازن بسیار مهم تبدیل شده ایم؛ پس باید تلاش کنیم این اثرگذاری را بیشتر کنیم.
رحمانی فضلی گفت: این اثرگذاری وقتی افزایش می یابد که ما بتوانیم در حوزه داخلی، با ثبات، امنیت، رونق اقتصادی و با اتحاد، انسجام و وحدت، عمل کنیم.
وی افزود: در چنین شرایطی امنیت داخل برای ما بسیار مهم است و عنصر تأثیرگذار در امنیت داخلی، نیروی انتظامی است چرا که ناجا محور امنیت عمومی است.
وزیر کشور گفت: اگر امنیت اقتصادی می خواهیم، بخشی از فعالیت های اقتصادی و بخش اعظم امنیت اجتماعی ما در حوزه عملکردی نیروی انتظامی خلاصه می شود.
رحمانی فضلی افزود: اگر مبارزه با آسیب های اجتماعی مانند مواد مخدر، سرقت و ناهنجاری ها را در کشور داریم، محور اصلی برخورد با این آسیبها، نیروی انتظامی است.
وی گفت: در حوزه امنیتی و سیاسی هم به این گونه است؛ بنابراین محور اصلی امنیت ملی کشور به نحوه عملکرد نیروی انتظامی بر می گردد.
رحمانی فضلی افزود: عامل اصلی امنیت کشور؛ ملت و اقتدار دولت است.
وی گفت: آنچه موجب شده دخالت بیگانه در کشور بی اثر شود، رضایتمندی مردم از حکومت، رهبری و از عملکرد نهادها و دستگاه هاست.
وزیر کشور افزود: ما باید تلاش کنیم از طرفی رضایتمندی مردم را با عملکرد خودمان که ایجاد امنیت اجتماعی، سیاسی و اقتصادی است، فراهم و از سوی دیگر توانمندی دولت را در اعمال حاکمیت تقویت کنیم.
رحمانی فضلی گفت: اگر این دو اتفاق می افتد، این رابطه تعامل ملت و دولت که همان رضایتمندی ملت و توانمندی دولت است می تواند انسجام و وحدت داخلی را میسر کند.
وی افزود: برای نیروی انتظامی که امروز با توانمندی های پژوهشی و تحقیقاتی و تجربه ای که دارد هیچ بحران، تنش و معضلی، غیرقابل پیش بینی و هیچ مسئله ای برایش مفقوده نیست.
رحمانی فضلی با اشاره به آموزش هایی که بیشتر از گذشته کادر نیروی انتظامی باید فراگیرد، گفت: ناجا امروز قدرت رویارویی با سخت ترین بحران ها تا نرمترین شرایط اجتماعی و فرهنگی را قطعاً دارد.
وی افزود: باید تلاش کنیم با اولویت بندی مناسب، آموزش های لازم، دادن انگیزه های مناسب، افزایش توان خدماتی ویژه، رسیدگی به وضع معیشت نیرو و همچنین تعامل مناسب با نیروهای امنیتی و نظامی، همه این مسیر را برای شرایط مناسبتر آماده کنیم چرا که رسالت بزرگ ما صیانت از انقلاب اسلامی است.
وزیر کشور موضوع بحران های آبی و خشکسالی به عنوان مسئله دیگری که در سال 94 با آن روبرو هستیم اشاره کرد و گفت: امسال متأسفانه بین 18 تا 20 درصد کاهش بارندگی متوسط در مقایسه با سال گذشته داریم که در برخی استان ها مانند خوزستان تا منهای 52 درصد و در سیستان و بلوچستان تا 40 درصد کاهش بارندگی داشته ایم و در بسیاری از استان ها هم میزان بارندگی ها خوب بوده است اما در مجموع با کاهش منابع آبی در سال جاری روبرو هستیم.
رحمانی فضلی افزود: سال گذشته در حوزه اصفهان، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، خراسان، کرمان و یزد با بحران های اجتماعی ناشی از بحران خشکسالی مواجه شدیم که در کنار این مسائل، موضوع ریزگردها نیز در خوزستان، ایلام، کرمانشاه و جاهای مختلف به تنش و چالش کشیده شد.
وی گفت: اگر مدیریت مطلوب و مناسبی وجود نداشته باشد، هر کدام از این موضوعات می تواند با مسائل دیگر پیوند بخورد و برای ما مشکل ایجاد کند.
وزیر کشور افزود: ما نسبت به این موضوعات نیز باید حساسیت داشته باشیم تا هماهنگ با مسئولان، موارد احتمالی را مدیریت کنیم قبل از آنکه این بحران ها بخواهد به مرحله تنش برسد که خوشبختانه چنین برنامه هایی را در دستور کار داریم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0