فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان در آیین آبخیز تا جالیز:
واگذاری امور به گروههای جهادی مردمی عضو بسیج، تأثیر مستقیمی بر زندگی و معیشت مردم خواهد داشت


فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام با تأکید بر ظرفیتهای بینظیر سپاه و بسیج در عرصههای مختلف گفت که تجربههای ارزشمند این نهادها از همان ابتدای شکلگیری، بهویژه در حوزه اقتصاد مقاومتی و سازندگی، راهگشا و اثرگذار بوده و میتوان از آنها برای تسریع در اجرای پروژههای محرومیتزدایی و عمرانی بهره برد.
سردار سیدصادق حسینی روز یکشنبه در آیین بزرگداشت سالروز تشکیل بسیج سازندگی و کلنگزنی طرحهای «از آبخیز تا جالیز» قرارگاه محرومیتزدایی امام حسن مجتبی(ع) در این استان، اظهار کرد: هدف اصلی تشکیل سپاه و بسیج، حمایت از انقلاب و تأمین نیازهای مردم بدون هیچگونه منت و چشمداشتی است.
وی افزود: سپاه دارای دو رسالت خدماترسانی با محوریت قرارگاه خاتمالانبیاء برای اجرای طرحهای کلان و بزرگ، و بسیج سازندگی در سطح خرد و کوچکتر با همت گروههای جهادی در نقاط مختلف کشور به ویژه مناطق محروم و کمتر توسعه یافته است.
فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) ایلام به نقش جهاد سازندگی در خدماترسانی به مناطق محروم اشاره کرد و گفت: جهادسازندگی با هدف خدمترسانی به طبقه محروم جامعه به فرمان امام راحل شکل گرفت.
سردار حسینی تصریح کرد: با ادغام جهاد سازندگی در جهاد کشاورزی، خدمات این دو نهاد در قالب وزارت جهاد کشاورزی بیشتر و گستردهتر شد و به روستاها و مناطق کمبرخوردار راه یافت.
وی در ادامه درباره فعالیتهای بسیج سازندگی در حوزههای مختلف از جمله عمران، خانهسازی، آبرسانی، بهداشت و درمان، و اشتغال، گفت: بسیجیان با شناخت عمیق از نیازهای جامعه، با هزینه کم و سرعت بالا، خدمات مؤثری را به قشر محروم و مناطق روستایی و دورافتاده ارائه میدهند.
فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) ایلام خاطرنشان کرد: حضور سریع بسیجیان در حوادثی نظیر سیل، زلزله و آتشسوزی نشاندهنده اثرگذاری آنان در بطن جامعه است.
سردار حسینی بیان کرد: واگذاری امور به گروههای جهادی مردمی عضو بسیج، تأثیر مستقیمی بر زندگی و معیشت مردم خواهد داشت.
وی با تأکید بر ظرفیت فوقالعاده بسیج که در هیچ جای دیگری وجود ندارد، افزود: بسیج با بهرهوری بیشتر و هزینه کمتر، در تمام عرصهها حضور جهادی و مؤثر دارد.
فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) ایلام از مسئولان خواست که برای تسریع امور اجرایی و طرحهای عمرانی از ظرفیت عظیم بسیج سازندگی استفاده کرده و بخشهایی از پروژهها را به بسیج سازندگی و گروههای جهادی واگذار کنند تا بهرهبرداری سریعتری از پروژهها صورت گیرد.
سردار حسینی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه طرحهای آبخیزداری از فرسایش خاک و تخریب زمین جلوگیری میکند، گفت: بارشهای شدید سیلابی موجب تخریب خاک و آسیب جدی به جنگلها و زمینهای زراعی میشود.
وی ادامه داد: اجرای پروژههای آبخیزداری، ضمن حفظ منابع آب، به تغذیه سفرههای زیرزمینی کمک کرده و از تخریب زمین و آسیب به این سفرهها جلوگیری میکند.
فرمانده سپاه ایلام با اشاره به دشتهای کمآب مانند دهلران و مهران گفت: با ایجاد چالههایی در زمین میتوان زمان ماندگاری آب را در مناطق خشک و کمباران افزایش داد و از جاری شدن سریع آب جلوگیری کرد.
وی تأکید کرد: برای اجرای کیفی و کمی طرحهای «از آبخیز تا جالیز»، ابتدا باید امکانات لازم فراهم و نقشههای مناطق محل اجرا در اختیار بسیج سازندگی شهرستانها قرار گیرد تا این طرحها در سریعترین زمان ممکن به سرانجام برسد.
سردار حسینی همچنین خاطرنشان کرد: اجرای طرحهای آبخیزداری از تخریب جنگلها و منابع طبیعی جلوگیری کرده و به حفظ خاک، آب و هوا کمک خواهد کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0