رئیس پلیس راه ایلام تاکید کرد:
هم اکنون ترافیکی روان در محورهای ارتباطی استان ایلام به خصوص مرز مهران است


سرهنگ ابوالفضل کهزادی اظهار کرد: هم اکنون شاهد ترافیکی روان در محورهای ارتباطی استان ایلام به خصوص مرز مهران هستیم.
وی افزود: خوشبختانه گره ترافیکی در مسیرهای استان ایلام تاکنون گزارش نشده است.
وی بیان داشت: با توجه به اینکه هر چه اربعین حسینی نزدیک تر می شویم شاهد افزایش ترددها در جاده های استان به خصوص در مرز مهران هستیم، تمهیدات خوبی برای تسهیل در تردد زائران انجام شده است.
کهزادی ادامه داد: یکی از محورهایی که شاهد ترافیک سنگین در آن هستیم محور حمیل به ایلام است، برابر تدابیر انجام شده برای تسهیل در تردد به صورت مقطعی تقسیم بار ترافیک به سمت محور ایلام-اسلام آباد توسط همکاران انجام می شود.
رئیس پلیس راه ایلام بیان داشت: با توجه به آغاز موج بازگشت زائران در مرز مهران، شاهد افزایش ترددها در مرز مهران هستیم و در همین راستا تدابیر ویژه ای برای تسهیل در تردد زائران انجام شده و در صورت نیاز محدودیت های بیشتری اعمال می شود.
وی گفت: خوشبختانه از ۲۷ مردادماه تصادفات منجر به فوت زائران در استان گزارش نشده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0