معاون وزیر راه و شهرسازی:اجرای قطعه دوم جاده حمیل مورد پیگیری جدی وزارتخانه است


معاون وزیر راه و شهرسازی از طرح های مهم راهسازی در استان ایلام بازدید واز نزدیک در جریان پیشرفت فیزیکی این طرح ها قرار گرفت به گزارش روابط عمومی استانداری ایلام مهندس علی نورزاده به همراه مهندس خادمی معاون و مهندس کدخدازاده مدیرکل مرکز و شمالغرب شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور
معاون وزیر راه و شهرسازی از طرح های مهم راهسازی در استان ایلام بازدید واز نزدیک در جریان پیشرفت فیزیکی این طرح ها قرار گرفت
به گزارش روابط عمومی استانداری ایلام مهندس علی نورزاده به همراه مهندس خادمی معاون و مهندس کدخدازاده مدیرکل مرکز و شمالغرب شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور و با حضور مهندس شاپور پولادی به منظور ارتقائ ایمنی راههای استان، توسعه و تکمیل زیرساخت های ارتباطی و اتصال استان ایلام (مرز مهران )به کمربندی کرمانشاه از طریق محورمهران – ایلام- حمیل – کرمانشاه از پروژه های راه سازی استان بازدید کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی در ایلام گفت: اجرای قطعه دوم جاده حمیل سبب کاهش ۴۰ کیلومتری مسیر کرمانشاه_ایلام می شود.
وی افزود: با اجرای قطعه دوم جاده حمیل طول راه از کرمانشاه به ایلام از 90 کیلومتر به کمتر از 50 کیلومتر می رسد که در وزارتخانه پیگیر اجرای این کار هستیم.
مهندس علی نورزاده در ایلام با اشاره به فعالیت پیمانکار در این محورو چهاربانده شدن محور حمیل به ایلام و ایلام به مهران گفت: با توجه به تردد بالای زائران در ایلام و همچنین حجم بالای تردد کامیون های ترانزیت به دنبال توسعه محورهای ارتباطی در استان ایلام هستیم چون در اینده این استان پذیرای حجم بالایی از تردد هاست.
وی عنوان کرد: در سفر امروز شرایط و وضعیت راه ها را سنجیدیم و پس از بررسی های لازم اعتبار مناسب برای توسعه این محورها تخصیص داده می شود.
* توسعه راههای ایلام منجر به تسهیل و تسریع در ارتباطات با عراق می شود
معاون عمرانی استاندار ایلام گفت : توسعه راههای ایلام منجر به تسهیل و تسریع در ارتباطات با کشور عراق می شود.
مهندس شاپور پولادی در ادامه در این بازدید ابراز داشت: استان ایلام از ظرفیت خوبی برای توسعه ارتباطات ایران و عراق ونیز غرب اسیا برخوردار است که ضروری است تا ساخت اتوبان و اتصال استان به بزرگراههای ومرکز کشور مورد توجه قرار گیرد
وی خاطر نشان کرد: بعد از تغییرات ژئوپلتیکی در عراق استان ایلام موقعیت و جایگاه استراتژیکی پیدا کرده است و بیش از 85 درصد صادرات ایران به عراق و تردد زوار ایرانی و عراقی از مرز مهران به انجام می رسد که تبادل این حجم ارتباطات نیازمند توسعه و تکمیل زیرساختها و ساخت اتوبان، توسعه فرودگاهها و راه اهن در استان است.
معاون عمرانی استانداری ایلام با اشاره به تردد بیش از 2 میلیون زایر در سال گذشته در استان ایلام و ارائه خدمات مناسب به زوار گفت: خوشبختانه با حمایتهای مردمی وکمک دولت تدبیر و امید در خدمات دهی به زوار مشکل خاصی نبود و شاید تنها مشکل وضعیت حمل و نقل و تردد در جاده ها بود که با توجه به حجم بالای زوار ( بیش از 300هزار نفر در روز) منجر به کاهش خدمات دهی به زوار بود
وی با تاکید براینکه باید شرایطی را فراهم اورد تا جابجایی مسافر و توسعه حمل و نقل در استان دو چندان شود تصریح کرد: توسعه راهها و ایجاد بزرگراه یکی از اساسی ترین نیازهای استان است که باید در دستور کار مسئولان کشوری قرار گیرد.
مهندس شاپور پولادی بیان داشت: امنیت مرز و مسیر تردد، نزدیکی به مرکز عراق، دروازه ورود به عتبات عالیات، جمعیت یکدست شیعه و اشتراکات فرهنگی، مذهبی و قومی دوطرف مرز شرایطی را فراهم اورده که توجه به مرز مهران در نگاه استراتژیست های دو کشور در اولویت قرار گیرد.
وی با تاکید بر مدیریت منابع وبهره برداری از حداکثر امکانات خواستار مشارکت شرکت نفت در این پروژه ملی شدو گفت: با اجرای این پروژه از سویی منجر به کاهش مسیر ، کاهش هزینه و کاهش سوخت می شود و از سویی دیگر موجب تسهیل در رفت و امدها ، حمل و نقل و کاهش بار ترافیکی در غرب کشور می شود.
معاون استاندار ایلام با اشاره به مسیر ارتباطی ایلام کرمانشاه ساخت مسیر جدید محور حمیل به کرمانشاه که مسافت دو استان را به نصف کاهش می دهد را اقتصادی و با صرفه خواند و گفت: توسعه و ساخت این مسیر علاوه بر اتصال استان ایلام به کمربندی کرمانشاه و کوتاه شدن مسیر، موجب تسهیل و تسریع در حمل و نقل کشور و کم نمودن بار ترافیکی در غرب کشور و استان کرمانشاه می شود.
وی بر تسریع در اجرای فاز دوم و تکمیل فاز اول حمیل به کرمانشاه تاکید کرد و گفت: بخشی متعلق به ایلام است که استان را به مرکز کشور وصل می نماید و بخشی هم برای تسهیل و تسریع در ارتباطات شمال به جنوب و غرب کشور است که متعلق به کرمانشاست که می طلبد که دو استان با همکاری هم این پروژه را به سرانجام ببرسانند.
*توسعه زیر ساختهای ایلام ضرورت دارد
معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشوردر ادامه بیان داشت:با توجه به موقعیت استان ایلام توسعه زیرساختهای استان یک اولویت ویزه در منطقه غرب کشور است.
وی هدف از اجرای این پروژه ها را میانبری به سمت کرمانشاه و تسهیل در حمل و نقل کالا و مسافر عنوان کرد و گفت: تلاش داریم تا مسیر ایلام به کرمانشاه به مسیری ایمن و با کمترین مسافت باشد تا هم به توسعه حمل و نقل کشور وافزایش ارتباطات مننجر شود و هم به تو سعه صادرات به بازارهای عراق کمک نماید.
مهندس خادمی با اشاره به موقعيت ويژه جمهوري اسلامي ايران بعنوان دروازه رونق حمل و نقل و ترانزيت منطقه اظهار داشت: پايانه مرزي مهران يكي از حلقههاي مهم ترانزيت و تجارت در اين منطقه جغرافيايي است كه نقش مهمي در ساماندهي و تسهيل عبور و مرور بار و مسافر ميان دو كشور ايران و عراق و همچنين كشورهاي ثالث دارد.
معاون وزير راه و شهرسازي افزود: اين استان از پتانسيلهاي بالقوه زيادي برخورداراست كه ترانزيت و حمل و نقل بينالمللي يكي از قابليتهای ان است كه ميتواند هرساله علاوهبر درآمدهاي ترانزيتي، توسعه تجاري منطقه را تحقق بخشد.
وی گفت: این طرح که هدیه دولت تدبیر و امید به مردم استانهای غرب کشور می باشد علاوه بر کم شدن زمان تردد در مسیر ایلام به کرمانشاه موجب کم کردن بار ترافیکی شمال به جنوب کشور و تسهیل و تسریع در حمل و نقل غرب کشور در استان کرمانشاه می شود که اعتبار ان با تلاش مدیران و نمایندگان استان ایلام دو برابر شده است.
*اجرای قطعه دوم جاده حمیل طول راه کرمانشاه_ایلام را ۴۰ کیلومتر کم میکند
مدیرکل مرکز و شمالغرب شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشوردر ادامه در این بازدی ابراز داشت : اجرای قطعه دوم جاده حمیل طول راه کرمانشاه_ایلام را ۴۰ کیلومتر کم میکند.
مهندس کدخدا زاده گفت: مسیر حمیل کرمانشاه در دوقطعه 25 کیلومتری که قطعه اول با بیش از 70 درصد پیشرفت فیزیکی در دستور کار قرار دارد و مطالعات قطعه دوم نیز در حال برسی است.
مدیرکل مرکز و شمالغرب شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور بیان داشت: مسیر ایلام حمیل بطول 85 کیلومتر در دستور کار قرار داردکه چهارخطه کردن 35 کیلومتر ان در حال انجام است.
وی افزود: استان ایلام به واسطه نزدیکی با كشور عراق بعنوان دروازه ورود به عتبات عالیات از اهمیت ویژهای برخوردار است و از آنجایي که حجم عظیمی از مسافران جهت زیارت به عتبات عالیات از پایانه مرزی تردد دارند باید توجه بیشتری به جادهها و سيستم حمل و نقل و زيرساختهاي آن شود.
به گزارش روابط عمومی استانداری ایلام پروژه راه سازی استان که مرز مهران را به مرکز کشور وصل می نماید شامل تعریض مسیر مهران به صالح اباد، شانه سازی ، ساخت تقاطع غیر همسطح، تعریض جاده و ساخت پل هاو مسیر جدید در محور کنجانچم بطول 10 کیلومتر، چهارخطه کردن مسیر صالح اباد به ایلام و ایلام به سرابله در دو فاز (میدان ارغوان تا کارخانه سیمان و کارخانه سیمان تا سرابله ) ، سرابله حمیل(در دست مطالعه) و حمیل به کرمانشاه در دوقطعه 25 کیلومتری(قطعه اول 70درصد پیشرفت فیزیکی و قطعه دوم در دست مطالعه ) در دستور کار قرار دارد که با اجرای این طرح استان ایلام به اتوبان کمربندی کرمانشاه در کیلومتر 10 متصل می شود و حج وسیعی از تردد ها را در محورهای مواصلاتی کرمانشاه به غرب ، جنوب و شمال تقسیم می کند.
پایانه مرزی ، منطقه ویژه اقتصادی و منطقه ازاد تجاری(در دست اقدام ) مهران و قرار گرفتن استان ایلام در مسیر عتبات عالیات جایگاهی ممتاز برای توسعه صادرات و حمل و نقل کالا و مسافر ایران به عراق و کشورهای اسیای غربی است که در صورت توسعه زیرساختهای ارتباطیو توجه مسئولان امر می تواند منجر به توسعه زیرساختهای غرب کشور شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0