معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام تاکید کرد: اخذ تنها یک ضامن برای تسهیلات ازدواج در بانکهای ایلام رعایت شود


شهریار عباسی روز سه شنبه در جلسه شورای هماهنگی بانکها، اظهار کرد: منابع داخلی بانکها در بحث پرداخت تسهیلات، ایجاد اشتغالزایی و تولید بسیار کمک میکند.
وی یادآور شد: مدیران ارشد بانکهای استان در بحث نظارتی دوربینهای خود را فعال کنند و سیستمهای بانک تحت مدیریت خود را بهروزرسانی کنند و در بحث کلاهبرداری تذکرات لازم را به شهروندان دهند و آنان را آگاه کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام تصریح کرد: در بحث تسهیلات ازدواج بانکها نسبت به رعایت نمودن یک ضامن رعایت کنند و چنانچه هر کدام از بانکها برای چنین تسهیلاتی بیشتر از یک ضامن تقاضا کنند، خلاف دستورالعمل ابلاغی عمل کرده و با مدیر آن بانک برخورد خواهیم کرد.
وی یادآور شد: بانکهای استان در بحث پرداخت تسهیلات برای ترویج موضوع ایثار و شهادت با بنیاد حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس همکاری و مساعدت داشته باشند همانطور که در بحث اربعین کمک کردند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0