معاون عمرانی استاندار ایلام تاکید کرد: استفاده از ظرفیت دهیاران برای توسعه زیرساخت های اربعین


معاون عمرانی استاندار ایلام گفت: ظرفیت دهیاران برای توسعه زیرساخت های اربعین ایلام استفاده می شود. سعید هژبری عصر روز شنبه در نشست کمیته زیرساخت اربعین استان ایلام اظهار کرد: در راستای ارائه خدمات مطلوب به زائرین از ظرفیت دهیاران و امکانات روستاهای مسیر اربعین استفاده خواهد شد. وی افزود: در این نشست نیازمندیهای حوزه
معاون عمرانی استاندار ایلام گفت: ظرفیت دهیاران برای توسعه زیرساخت های اربعین ایلام استفاده می شود. سعید هژبری عصر روز شنبه در نشست کمیته زیرساخت اربعین استان ایلام اظهار کرد: در راستای ارائه خدمات مطلوب به زائرین از ظرفیت دهیاران و امکانات روستاهای مسیر اربعین استفاده خواهد شد.
وی افزود: در این نشست نیازمندیهای حوزه خدمات شهری و روستایی بررسی و موضوع مدیریت پسماند، تأمین ماشینآلات خدمات شهری و آتشنشانی و تأمین پرسنل پاکبان و اکیپهای نگهداری از سرویسهای بهداشتی و بهسازی پارکینگها مورد بحث قرار گرفت.
وی ادامه داد: در نشست کمیته زیرساخت، سرویسهای بهداشتی و حمام متناسب با تعداد زائران برآورد شد که جهت احداث به سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور منعکس خواهد شد.
معاون استاندار ایلام در پایان خاطرنشان کرد: شیوهنامهای برای ساماندهی وضعیت پارکینگها تدوین و طی فراخوان از ظرفیت بخش خصوصی استفاده خواهد شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0