کد خبر : 38946
تاریخ انتشار : شنبه 27 مرداد 1403 - 11:51

معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام خبر داد: تردد زائران اربعین در مرز مهران از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر عبور کرد

معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام خبر داد:  تردد زائران اربعین در مرز مهران از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر عبور کرد
معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام تصریح کرد: با هماهنگی‌های انجام شده با مرزبانی کشور عراق در هنگام افزایش حجم تردد زوار، تعداد گیت‌های خروجی و همچنین دروازه‌های ورود و خروج زوار در مرز مهران افزایش می‌یابد و همین امر نیز موجب جلوگیری از ازدحام جمعیت در این مرز می‌شود.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام با بیان اینکه تردد از مرز بین‌المللی مهران از ابتدای ماه صفر تاکنون به بیش از یک میلیون و ۱۱۱ هزار نفر افزایش یافته است، گفت: تردد در این مرز روان است.

محمدسبحان حسنی روز شنبه، با بیان اینکه در حال حاضر تردد از مرز مهران روان است، گفت: در شبانه روز گذشته بیش از ۲۴۱ هزار نفر از پایانه مرزی شهید حاج قاسم سلیمانی مرز مهران تردد کرده‌اند.

وی افزود: از این میزان تردد ۱۷۳ هزار نفر از مرز مهران خارج شده و ۶۸ هزار نفر نیز از طریق این مرز به کشور وارد شده‌اند.

وی با بیان اینکه تمام امکانات و ظرفیت‌های دستگاه های اجرایی و خدمات‌رسان عضور ستاد اربعین استان برای خدمات رسانی به زوار پای کار هستند، ابراز کرد: هیچ گونه مشکلی در تردد زوار از این مرز وجود ندارد.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام تصریح کرد: با هماهنگی‌های انجام شده با مرزبانی کشور عراق در هنگام افزایش حجم تردد زوار، تعداد گیت‌های خروجی و همچنین دروازه‌های ورود و خروج زوار در مرز مهران افزایش می‌یابد و همین امر نیز موجب جلوگیری از ازدحام جمعیت در این مرز می‌شود.

#قرارگاه_رسانه_ای_اربعین
#اداره_کل_فرهنگ_و_ارشاد_اسلامی
#ایلام_پایتخت_خادمان_اربعین

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.