معاون سازمان صمت استان از پلمب ۵ واحد صنفی مشاوران املاک و خودرو در ایلام خبر داد


معاون بازرسی و نظارت اداره کل صمت استان ایلام از پلمب ۵ واحد صنفی مشاوران املاک و خودرو در ایلام خبر داد.
مهدی کاکاخانی از برگزاری گشت مشترک نظارت بر بازار مسکن و خودرو به دستور رئیس کل دادگستری ایلام، با حضور معاونت پیشگیری از وقوع جرم، معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، بازرسان صنعت، معدن و تجارت، نمایندگان تعزیرات حکومتی، اماکن نیروی انتظامی و اتحادیه مربوطه خبر داد.
وی گفت: در این گشت بر الزام رعایت مقررات و قوانین صنفی از سوی مشاورین املاک و خودرو تاکید و از ۲۰ واحد صنفی بازرسی به عمل آمده است.
کاکاخانی تصریح کرد: با بررسیهای صورت گرفته ۱۶ واحد صنفی متخلف شناسایی و ضمن تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
معاون صمت استان گفت: با برخورد قاطع دادستانی و اعضای گشت مشترک، تعداد ۵ واحد صنفی که بیشترین تخلف را داشتند پلمب شدند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0