کد خبر : 36985
تاریخ انتشار : جمعه 28 اردیبهشت 1403 - 14:19

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان ایلام خبر داد: بازگشت ۴۸ واحد راکد صنعتی ایلام به مدار تولید

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان ایلام خبر داد: بازگشت ۴۸ واحد راکد صنعتی ایلام به مدار تولید
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان ایلام از احیا و بازگشت ۴۸ واحد صنعتی تعطیل یا نیمه فعال به چرخه تولید در این استان خبر داد.

رضا محمدرحیمی روز جمعه اظهار کرد: دولت سیزدهم از ابتدای کار خود، توان و برنامه خود را در راستای رفع موانع تولید، فعال کردن واحدهای راکد و نیمه تعطیل و ایجاد اشتغال قرار داده و در استان نیز با حمایت مسولان استان، گام های بزرگی در زمینه ارتقا ظرفیت و افزایش تولید برداشته شده است.

وی با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان جهش تولید با مشارکت مردم، گفت: از ابتدای کار دولت سیزدهم تا کنون در استان ۴۸ واحد تعطیل و غیر فعال در حوزه صنعت و معدن احیاء و به چرخه تولید بازگشته است.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان ایلام گفت: ۶۴۹ فقره جواز تاسیس و ۱۲۰ فقره پروانه بهره برداری واحدهای تولیدی و صنعتی در دولت سیزدهم در این استان صادر شده است.

محمدرحیمی خاطرنشان کرد: صدور مجوزات مذکور، زمینه اشتغال ۱۷۸۰ نفر را به صورت مستقیم و قطعی فراهم کرده است.

وی ارائه مشوق های سرمایه گذاری های صنعتی در مناطق کمتر برخوردار را بسیار مهم دانست و ابراز کرد: تعداد ۴۹۵ فقره پروانه بهره برداری صنعتی با سرمایه گذاری ۳۰۰ هزار میلیارد ریال و ۱۰ هزار نفر اشتغال در استان ایلام وجود دارد.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان ایلام افزود: ۵۱۳ فقره جواز تاسیس در دست اجرا با سرمایه مورد نیاز ۷۷۰ هزار میلیارد ریال و پیش بینی اشتغال ۱۷ هزار نفر در دست اجرا است که در صورت رسیدن به مرحله تولید می توان شاهد شکوفایی صنعتی در استان باشیم.

محمدرحیمی خاطرنشان کرد: در استان ایلام از نظر معادن و گروه کانی های غیر فلزی ظرفیت های خوبی وجود دارد و به تبع آن صنایع معدنی مانند سیمان، گچ، آجر، سایر مصالح ساختمانی استان از کیفیت و رقابت پذیری بالایی برخوردار هستند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.