مدیرکل کمیته امداد استان ایلام: حمایت ویژه کمیته امداد ایلام از یک هزار و 800 بیمار زمین گیر و صعب العلاج


مدیرکل کمیته امداد استان ایلام با اشاره به نامگذاری 18 اردیبهشت ماه به نام روز بیماری های خاص و صعب العلاج، از حمایت ویژه کمیته امداد استان از یک هزار و 800 بیمار زمین گیر، خاص و صعب العلاج در استان خبر داد. رضا طاهری با عنوان اینکه این تعداد بیمار مشکلات و بیماری های
مدیرکل کمیته امداد استان ایلام با اشاره به نامگذاری 18 اردیبهشت ماه به نام روز بیماری های خاص و صعب العلاج، از حمایت ویژه کمیته امداد استان از یک هزار و 800 بیمار زمین گیر، خاص و صعب العلاج در استان خبر داد. رضا طاهری با عنوان اینکه این تعداد بیمار مشکلات و بیماری های عدیده و گوناگون دارند افزود: از این تعداد بیمار، 390 نفر آنها مبتلا به انواع سرطان، 816 نفر بیمار بستری شده و زمین گیر در منزل و مابقی نیز دارای بیماری هایی همچون دیابت، ام اس، تالاسمی، پیوند اعضاء و موارد دیگر هستند.
وی افزود: به این افراد در سال گذشته در راستای تأمین هزینه های درمانی آنها یک میلیارد و 800 میلیون تومان بابت بیش از 3 هزار و 500 سند و مدرک درمانی و پزشکی آنها پرداخت شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان تصریح کرد: از طریق تعامل با دستگاههای حمایتی هلال احمر و بیمه سلامت نیز در سال گذشته 600 میلیون تومان به این بیماران پرداخت شده است.
طاهری افزود: در راستای کمک به معیشت این بیماران نیز پارسال بیش از 3 هزار و 500 سبد غذایی و معیشتی به خانواده های این بیماران پرداخت شده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه امروزه هزینه های درمانی بیماران خاص و صعب العلاج بسیار بالا و خارج از توان مالی خانواده ها است و کمیته امداد هم در این زمینه منابع محدودی دارد از افراد خیر و نیکوکار خواست در زمینه کمک به درمان این بیماران کمیته امداد را همراهی کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0