مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام از برگزاری جشنواره غذای «طعم امید 3» در استان خبر داد


فرزاد شریفی گفت: امروز 24 مهرماه جشنواره غذای «طعم امید 3» با حضور شهریار عباسی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام، حسین نورعلیوند مدیرکل بهزیستی استان، داورانی از مرکز و استان و با شرکت ۱۵ نفر از معلولان شامل معلولان حرکتی جسمی، کم بینایان، نابینایان و سندرم داون در استان برگزار شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام افزود: دراین مسابقه پس از نظر داوران جشنواره، فرزانه عبدی از گروه معلولان جسمی حرکتی مقام اول و معصومه شهبازی از گروه نابینایان نیز مقام اول را کسب و به مرحله مسابقه منطقهای که در تاریخ 5 آبانماه در استان کرمانشاه و با حضور نمایندگان پنج استان غرب کشور (ایلام، همدان، کرمانشاه، لرستان و کردستان) برگزار میشود راه یافتند.
او با اشاره به اینکه ملوک حسنی از گروه معلولان جسمی حرکتی نیز در این مسابقه مقام سوم را کسب کرد، افزود: هدف از برگزاری این جشنواره ایجاد اعتماد به نفس و نشان دادن توانمندی جامعه معلولان و همچنین نشان دادن توانایی این قشر در جامعه و ورود آنان در بازار کار است.
شریفی عنوان کرد: ترویج غذاهای سنتی و فرهنگ خوراک بومی کمک به معرفی توانمندیهای افراد دارای معلولیت در حوزه اشتغال گردشگری و مناسبسازی و لزوم توجه بیشتر تأسیسات و اماکن گردشگری برای دسترسپذیر شدن این افراد از دیگر اهداف این جشنواره است..
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0