کد خبر : 44776
تاریخ انتشار : پنجشنبه 12 تیر 1404 - 10:37

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ایلام خبر داد: فاز نخست پروژه زیرگذر ایلام– چوار زیر بار ترافیک رفت

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ایلام خبر داد: فاز نخست پروژه زیرگذر ایلام– چوار زیر بار ترافیک رفت
سیدزاهدین چشمه‌خاور با اشاره به اینکه این پروژه یکی از ۱۶ نقطه پرتصادف استان است، گفت: زیرگذر ایلام– چوار برای نخستین بار در استان به صورت کاملاً بتنی و با عرض ۱۵ متر در محدوده پادگان شهید فرجیان‌زاده احداث شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ایلام گفت: عملیات آسفالت فاز نخست پروژه زیرگذر ایلام– چوار انجام شد و هم‌اکنون زیر بار ترافیک قرار گرفته است.

سیدزاهدین چشمه‌خاور با اشاره به اینکه این پروژه یکی از ۱۶ نقطه پرتصادف استان است، افزود: زیرگذر ایلام– چوار برای نخستین بار در استان به صورت کاملاً بتنی و با عرض ۱۵ متر در محدوده پادگان شهید فرجیان‌زاده احداث شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ایلام ادامه داد: در فاز نخست این پروژه، ۱۶ عدد دال پیش‌ساخته بتنی نصب شده و در مجموع حدود سه هزار تُن بتن مصرف شده است.

وی با بیان اینکه عملیات آسفالت‌ریزی به‌طور کامل انجام شده، افزود: این زیرگذر اکنون آماده بهره‌برداری بوده و تردد وسایل نقلیه در آن در جریان است.

چشمه خاور خاطرنشان کرد: فاز دوم این طرح نیز بدون ایجاد اختلال در ترافیک عبوری، در دستور کار قرار دارد و اجرا خواهد شد.

وی گفت: این زیرگذر که در مسیر زائران اربعینی حسینی به سمت پایانه مرزی مهران قرار دارد با هدف افزایش ایمنی ترافیک جاده‌ای و کاهش تصادفات احداث شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.