مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان خبر داد: ۲۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی استان اضافه خواهد شد


مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان ایلام از افزایش ۲۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان حمل و نقل عمومی استان خبر داد.
سیدزاهدین چشمهخاور روز شنبه در آیین رونمایی از اولین ناوگان جدید اتوبوسی استان ایلام، اظهار کرد: با اضافه شدن ۲۰ دستگاه اتوبوس جدید، این استان، گامهای مهمی برای بهبود سرویسدهی به مسافران و زائران عتبات عالیات برمیدارد.
وی افزود: ۵ دستگاه اتوبوس از این ۲۰ دستگاه، تا پایان سالجاری به استان اضافه می شود و مابقی به مرور وارد ناوگان حمل و نقل می شود.
وی گفت: مرز مهران که بزرگترین پایانه مسافربری کشور را در خود جای داده، همچنان عنوان پرترددترین مرز زمینی کشور را دارد و سالانه پذیرای میلیون ها زائر است.
چشمه خاور با بیان اینکه براساس آمارهای رسمی، ۱۰ درصد جمعیت کل کشور از طریق این مرز برای زیارت عتبات عالیات تردد کردهاند، افزود: پایانه برکت (شهید رئیسی) واقع در مرز مهران، نیارمند زیرساختهای خاص خود و ناوگان اتوبوسی و حمل و نقل عمومی بیشتر است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان ایلام با اشاره به مشکلات ناوگان حمل و نقل عمومی استان در سالهای گذشته گفت: در دوران کرونا به دلیل ضررهای مالی متحملشده توسط مالکان، ۱۰ دستگاه اتوبوس از ناوگان حمل و نقل عمومی استان فروخته شد که این موضوع باعث ایجاد اختلال در امر جابجایی مسافران شد.
وی ادامه داد: با اضافه شدن ناوگان اتوبوسی جدید، امیدواریم بتوانیم خدمات بهتری را به شهروندان ارائه دهیم و به مشکلات ناشی از کمبود اتوبوس پایان دهیم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0