کد خبر : 35473
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 اسفند 1402 - 10:01

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام از آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه رمضان در ایلام خبر داد

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام از آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه رمضان در ایلام خبر داد
یونس احمدی اظهار کرد: این طرح با ۳۹ اکیپ ثابت و سیار اداره دامپزشکی متشکل از کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی که فعالیت خود را از ۱۹ اسفند ماه سال جاری آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت شروع نموده است.

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام از آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه رمضان در ایلام خبر داد.

یونس احمدی اظهار کرد: این طرح با ۳۹ اکیپ ثابت و سیار اداره دامپزشکی متشکل از کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی که فعالیت خود را از ۱۹ اسفند ماه سال جاری آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت شروع نموده است.

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام گفت: براساس ابلاغ و دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور مبنی بر اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی، این اداره کل اکیپ‌های خود را از ۱۹ اسفندماه سال جاری تا ۲۲ فروردین سال ۱۴۰۳ و پایان ماه مبارک رمضان در سطح استان ایلام فعال کرده است.

وی با بیان اینکه این طرح در ایام نوروز و در ادامه نیز در ایام ماه مبارک رمضان اجرا می‌شود، افزود: به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآورده‌های خام دامی در کشتارگاه‌ها، مراکز عرضه، رستوران‌های فعال، لبنیاتی‌ها و… در ایام تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان اکیپ‌های بازرسی بهداشتی دامپزشکی با بکارگیری نزدیک به ۶۰ نفر از ناظرین بهداشتی دامپزشکی در غالب ۳۹ اکیپ سیار و ثابت در دو شیفت کاری در استان ایلام فعالیت می‌کنند.

وی اضافه کرد: دامپزشکی در راستای وظایف بهداشتی خود، وظیفه نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی اعم از شیر، گوشت سفید و قرمز، تخم مرغ، عسل و سایر فرآورده‌ها را به عهده دارد و با هرگونه فعالیت غیربهداشتی با منشاء دامی در همه مراحل برخورد خواهد شد.

وی ادامه داد: تمامی مراکز تولید، نگهداری، توزیع، عرضه و مصرف فرآورده‌های خام دامی در سطح استان شامل کشتارگاه‌های دام و طیور، مراکز بسته‌بندی، سردخانه‌های نگهداری، مراکز عرضه (قصابی، مرغ فروشی، لبنیات، سوپر پروتئین)، رستوران‌های بین‌راهی و درون‌شهری، هتل‌ها و آشپزخانه‌ها مشمول این طرح بوده و به صورت مستمر توسط بازرسان دامپزشکی مورد بازدید و کنترل قرار خواهند گرفت.

وی گفت: به شهروندان توصیه می‌شود محصولات و فرآورده‌های خام دامی مورد مصرف خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی در سطح استان تهیه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را از طریق تماس با شماره ۱۵۱۲ به بازرسان دامپزشکی اطلاع دهند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.