کد خبر : 38646
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 مرداد 1403 - 15:10

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام تاکید کرد: سهم صفر درصدی بودجه فرهنگی اربعین قابل توجیه نیست

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام تاکید کرد: سهم صفر درصدی بودجه فرهنگی اربعین قابل توجیه نیست
حجت الاسلام رحیمی با اشاره به سهم صفر درصدی بودجه فرهنگی در اربعین، از فضای خالی ازشعارهای اربعینی (بنرها، بیلبوردها...) در مسیر ایلام به شهرستان مهران حاکم است یاد کرد و افزود: از مهمترین دغدغه‌های ما در اربعین تخصیص بودجه فرهنگی است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام گفت: سهم صفر درصدی بودجه فرهنگی اربعین قابل توجیه نیست.

حجت الاسلام علی رحیمی ظهر سه شنبه در همایش مبلغین اربعین با انتقاد از وضعیت تقسیم بودجه دراربعین گفت: تکمیل زیرساخت‌های اربعین ضرورتی اجتناب ناپذیراست و به گفته مسئولان امر، هزینه ۱۰ هزار میلیارد تومانی در حوزه زیرساخت‌های اربعین صورت گرفته است، این هزینه‌ها وقتی مثمر ثمر خواهد بود که بعد دیگر اربعین که همان بعد فرهنگی، که در واقع بعد اصلی اربعین است، در اولویت بودجه ریزی باشد.

حجت الاسلام رحیمی با اشاره به سهم صفر درصدی بودجه فرهنگی در اربعین، از فضای خالی ازشعارهای اربعینی (بنرها، بیلبوردها…) در مسیر ایلام به شهرستان مهران حاکم است یاد کرد و افزود: از مهمترین دغدغه‌های ما در اربعین تخصیص بودجه فرهنگی است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی ایلام با اشاره به رایزنی خود با، میر احمدی رئیس ستاد اربعین و وزیر کشور که به مهران آمدند، خاطرنشان کرد: متاسفانه تا این لحظه هیچکدام از وعده‌ها عملی نشده‌اند، و زائرین عتبات عالیات در حال مشاهده فضایی هستند که به فضای اربعینی شباهتی ندارد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.