کد خبر : 40928
تاریخ انتشار : دوشنبه 28 آبان 1403 - 11:34

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در یادواره شهدای کارمند ایلام: تفکر بسیجی راهبرد اصلی برای عبور از مشکلات کشور است

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در یادواره شهدای کارمند ایلام: تفکر بسیجی راهبرد اصلی برای عبور از مشکلات کشور است
رحیمی با تقدیر از سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام برای همکاری و تعامل با اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام برای یادواره های شهدا، افزود: طی یک ماه گذشته چند یادواره در سطح ملی در استان برگزار شده که حضور مردم به خصوص جوانان و نوجوانان بسیار پررنگ بوده است.

محمد رحیمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام روز دوشنبه در یادواره شهدای کارمند ایلام اظهار کرد: همان تفکر بسیجی که کشور ما در هشت سال دفاع مقدس را پیروز کرد، امروز نسخه و راهبرد اصلی مقابله و عبور از مشکلات است.

وی بیان کرد: اقدامات فرهنگی در اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام با تفکر بسیجی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت انجام می گیرد.

وی با تقدیر از سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام برای همکاری و تعامل با اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام برای یادواره های شهدا، افزود: طی یک ماه گذشته چند یادواره در سطح ملی در استان برگزار شده که حضور مردم به خصوص جوانان و نوجوانان بسیار پررنگ بوده است.

رحیمی اضافه کرد: اولویت اصلی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام اجرای برنامه های فرهنگی فاخر با اثرگذاری است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام تصریح کرد: کمیت و کیفیت یادواره های شهدا از اولویت های مهم اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان است.

گفتنی یادواره شهدای کارمند با حضور سردار حسینی فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع)استان، فرماندار ایلام و دیگر مدیران و خانواده های معظم شهدا برگزار شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.