کد خبر : 38931
تاریخ انتشار : جمعه 26 مرداد 1403 - 22:03

مدیرکل اوقاف و امور خیریه ایلام خبر داد؛ پخت ۳۰ هزار قرص نان برای مواکب اوقاف و امور خیریه استان ایلام

مدیرکل اوقاف و امور خیریه ایلام خبر داد؛ پخت ۳۰ هزار قرص نان برای مواکب اوقاف و امور خیریه استان ایلام
حجت الاسلام عزیزی افزود: در مواکب سازمان اوقاف سطح استان علاوه بر پذیرایی، اقلام فرهنگی، پاسخگویی به سوالات شرعی و اعتقادی و نمازجماعت نیز اقامه می شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه ایلام از پخت بیش از ۳۰ هزار قرص نان و توزیع بین مواکب این سازمان در سطح استان خبر داد.

حجت الاسلام مرتضی عزیزی گفت: این تعداد قرص نان از تاریخ بیست و دوم مردادماه سال جاری تاکنون بین ۱۲ موکب فعال سطح استان توزیع شده است.

وی اظهار داشت: همچنین در این بازده زمانی بیش از یکصد هزار غذای گرم در چهار وعده صبحانه، نهار، میان وعده و شام در موکب های اوقاف و امور خیریه بین زائران پخت و توزیع شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه ایلام گفت: روزانه ۲۰ هزار پرس غذا در آشپزخانه بزرگ اربعین حسینی این سازمان در مرز مهران پخت می شود.

حجت الاسلام عزیزی افزود: در مواکب سازمان اوقاف سطح استان علاوه بر پذیرایی، اقلام فرهنگی، پاسخگویی به سوالات شرعی و اعتقادی و نمازجماعت نیز اقامه می شود.

وی ادامه داد: مواکب سازمان اوقاف و امور خیریه ۶ استان اصفهان، گیلان، سمنان، گلستان، آذربایجان غربی و خراسان شمالی در مرز مهران برپا شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه ایلام بیان داشت: تمامی هزینه ها از محل موقوفات این سازمان در استان انجام می شود.

وی در پایان افزود: تاکنون مبلغ ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار به مساجدی که در مسیر پیاده روی زائران اربعین حسینی قرار دارند اختصاص داده شده است.

#قرارگاه_رسانه_ای_اربعین
#اداره_کل_فرهنگ_و_ارشاد_اسلامی
#ایلام_پایتخت_خادمان_اربعین

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.