مدیرکل امور عشایر استان ایلام تاکید کرد: سوخت مورد نیاز عشایر مستقر در ایلام تأمین است


مدیرکل امور عشایر استان ایلام گفت: تمهیدات لازم برای تامین سوخت (نفت سفید) مورد نیاز عشایر مستقر در این استان برای فصل سرد سال انجام شده است.
محمدجواد خانزادی اظهار کرد: پیش بینی می شود امسال بیش از چهار هزار خانوار عشایری در فصل سرد سال در مناطق قشلاقی و گرمسیر این استان مستقر شوند.
وی تصریح کرد: برای تأمین سوخت مورد نیاز این تعداد خانوار عشایری در فصل سرد سال، هماهنگی های لازم با شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ایلام انجام شده است.
مدیرکل امور عشایر استان ایلام گفت: در سال گذشته بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر نفت سفید در بین عشایر مستقر در استان توزیع شد.
خانزادی بیان کرد: امسال پیش بینی می شود باتوجه به افزایش تعداد عشایر مستقر در مناطق قشلاقی استان، این میزان به ۲ میلیون لیتر نیز برسد.
وی خاطرنشان کرد: امور عشایر استان در راستای حفظ و صیانت از منابع طبیعی و جایگزینی سوخت نباتی به جای سوخت فسیلی اقدامات دیگری با همکاری شرکت توزیع برق استان برای تحویل پنل های خورشیدی به عشایر استان نیز انجام داده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0