مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام خبر داد: مشکل تنش آبی چندین ساله ۳ شهر و ۸ روستای تابعه شهرستان ملکشاهی رفع شد


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام گفت: با اجرای عملیات افزایش آب سد به شهرستان ملکشاهی ظرفیت انتقال آب سد از ۷۰ به ۱۵۵ لیتر در ثانیه افزایش یافت و با این اقدام مشکل چندین ساله شهرهای ارکواز، مهر و دلگشا و ۸ روستای تابعه تحت پوشش رفع شد.
محمد محمدی با اشاره به طرح آبرسانی به شهرستان ملکشاهی یادآور شد: طرح آبرسانی به شهر ملکشاهی از سال ۱۳۹۱ آغاز شد اما به دلایل مختلف از جمله تحریم و عدم تخصیص اعتبارات، به پروژهای زمان بر تبدیل شد.
وی افزود: در حال حاضر چهار پیمانکار در بخش سازه ای مشغول فعالیت هستند که تصفیه خانه آب در بخش سازه بالای ۸۰ درصد و در بخش تجهیزات ۳۴ درصد پیشرفت دارد.
مدیرعامل آبفای استان ایلام با بیان اینکه اعتبارات تخصیصی این پروژه در سال گذشته ۱۹۰ میلیارد تومان و اعتبارات سال جاری ۱۰۰ میلیارد است، اظهار داشت: پیش بینی می شود بخش فرایندی (فرآیندهایی که کار تصفیه را انجام می دهند) در پایان خردادماه به بهره برداری برسد و محوطه سازی و دیوارکشی تا شهریور انجام شود.
محمدی در پایان خاطرنشان ساخت: تمام تلاش مجموعه آبفای استان این است تا این پروژه در سال جاری به بهره برداری برسد و مردم شهرستان ملکشاهی از نعمت آب سالم، بهداشتی و پایدار برخوردار شوند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0