کد خبر : 32368
تاریخ انتشار : یکشنبه 7 آبان 1402 - 17:41

فرمانده انتظامی استان ایلام تاکید کرد: طرح برخورد با اراذل و اوباش به طور مستمر در ایلام ادامه دارد

فرمانده انتظامی استان ایلام تاکید کرد: طرح برخورد با اراذل و اوباش به طور مستمر در ایلام ادامه دارد
فرمانده انتظامی استان ایلام گفت: طرح برخورد با اراذل و اوباش به طور مستمر در ایلام ادامه دارد.

سردار جمال سلمانی در سومین جلسه ستادی با محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی و آرزوی نصرت و پیروزی برای جبهه مقاومت در این باره گفت: یکی از مولفه‌های پلیس در تراز انقلاب اسلامی تکریم و احترام است و این مولفه بایستی هم در درون سازمان و هم در مواجهه با افراد برون سازمانی رعایت شود.

وی با بیان اینکه پلیس به دنبال کسب سرمایه اجتماعی است، اضافه کرد: پلیس با برخورد خود و رفتار خوب به دنبال ان است مردم را در تولید امنیت مشارکت دهد و بتواند به اهداف خود که همانا برقراری امنیت و آسایش برای جامعه است برسد.

این مسئول انتظامی در ادامه به ابلاغ ماموریت‌های اولویت دار پلیس تا پایان سال پرداخت و گفت: طرح برخورد با اراذل و اوباش که یکی از مطالبات به حق شهروندان است بایستی به صورت مستمر و تا پایان سال ادامه پیدا کند.

سردار سلمانی مقابله با سارقان و الخصوص سارقان احشام را ضروری دانست و تصریح کرد: سرقت یکی از جرائمی است که مورد تاکید و مطالبه جامعه از پلیس است و با توجه به شروع فصل کوچ عشایر به شهرستان‌های گرمسیری استان می‌طلبد برنامه ریزی های لازم در راستای پیشگیری از سرقت احشام صورت گیرد.

فرمانده انتظامی استان ایلام برخورد قاطع با قاچاقچیان سلاح و مهمات را از ماموریت‌های اولویت دار پلیس استان خواند و خاطرنشان کرد: به دنبال آنیم تا زمینه را برای قاچاقچیان کالا، سلاح و مهمات و مواد مخدر ناامن کنیم و ضمن اینکه در این راستا با هیچکس مماشات نداریم طرح‌های خوبی را در این مدت به مرحله اجراء خواهیم گذاشت.

سردار سلمانی با اشاره به اینکه طرح‌های ارتقاء امنیت اجتماعی با رویکرد محله محور و با بهره گیری از ظرفیت عامه جامعه صورت گرفته و نتایج آن نیز مطلوب بوده است، اظهار کرد: می‌طلبد این طرح‌ها به صورت مستمر اجراء و نتایج آن نیز اطلاع رسانی شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.