کد خبر : 43108
تاریخ انتشار : دوشنبه 25 فروردین 1404 - 9:40

عالمی؛ زیرساخت های شهری باید در سیروان تقویت شود

عالمی؛ زیرساخت های شهری باید در سیروان تقویت شود
فرماندار سیروان بر اهمیت و رفع موانع و مشکلات تأکید کرد و گفت: شهر لومار به عنوان تنها مرکز خرید مردم شهرستان نیازمند توجه جدی به زیرساخت‌ها و امکانات شهری است تا بتواند خدمات بهتری به ساکنان و روستائیان ارائه دهد.

سرپرست فرمانداری سیروان با اشاره به اینکه زیرساخت های شهری در لومار باید تقویت شود، گفت: توسعه و ایجاد زیرساخت‌های شهری می بایست در اولویت شورا و شهرداری قرار گیرد تا رضایت نسبی شهروندان فراهم شود.

باقر عالمی در دیدار با اعضای شورای شهر و شهردار شهر لومار با بیان اینکه لومار به عنوان تنها مرکز شهری نیازمند تلاش‌های مشترک دستگاههای ذیربط برای توسعه همه‌جانبه است، افزود: شهرداری لومار باید با ایجاد زیرساخت ها، مبلمان شهری، فضای سبز مناسب و غیره زمینه را برای شهری پویا و فعال آماده کند تا ساکنان منطقه آرامش داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای جذب سرمایه‌گذاری و بهبود کیفیت زندگی در شهر ضروری است، اظهار داشت: شورای شهر و شهردار با برنامه‌ریزی، تعامل، هم فکری و همکاری مناسب و منسجم، گام‌های مؤثری برای توسعه همه‌جانبه شهری بردارند.

فرماندار سیروان بر اهمیت و رفع موانع و مشکلات تأکید کرد و گفت: شهر لومار به عنوان تنها مرکز خرید مردم شهرستان نیازمند توجه جدی به زیرساخت‌ها و امکانات شهری است تا بتواند خدمات بهتری به ساکنان و روستائیان ارائه دهد.

نماینده عالی دولت در شهرستان در ادامه از شهردار خواست که در بحث اعتبارات و منابع مالی، توجه ویژه‌ای به نیازهای شهر داشته باشد تا بتوان به توسعه مناسب لومار دست یافت.

فرماندار سیروان از تمام نهادها و مسئولان خواست تا همکاری‌های لازم را برای تحقق این اهداف با شهرداری لومار انجام دهند و با تلاش مشترک، زمینه‌های توسعه و پیشرفت لومار را فراهم آورند.

عالمی بر اهمیت هماهنگی و همکاری میان دستگاه‌های مختلف برای حل مشکلات شهری تأکید کرد و بیان داشت: با تلاش جمعی و تعامل سازنده، می‌توان زمینه‌های بهتری را برای ارائه خدمات به مردم شریف شهرستان فراهم کنیم.

فرماندار همچنین به لزوم شناسایی و رفع مشکلات موجود در شهر اشاره کرد و از مسئولان درخواست کرد تا با برنامه‌ریزی دقیق و همکاری، گام‌های مؤثری در جهت بهبود شرایط زندگی و ارتقاء خدمات شهری بردارند. این رویکرد می‌تواند به افزایش رضایتمندی شهروندان و ایجاد فضایی مناسب‌تر برای زندگی در لومار کمک کند.

همچنین شهردار لومار در این دیدار با اشاره به اینکه شهر لومار با کمبود آب شرب مواجه است، گفت: وضعیت معابر شهری در این منطقه نا‌مناسب بوده و علاوه بر آن به دلایل مختلف وضعیت زیست محیطی نیز نگران کننده است.

حامد جمشیدنیا با بیان اینکه شهرداری لومار برای بهسازی معابر، تاسیس پارک‌ها و فضاهای سبز، و ایجاد امکانات برای اجتماع برنامه های قابل قبولی در دست اقدام دارد، افزود: درآمد شهرداری جوابگوی رفع نیازهای زیرساختی شهری نیست، انتظار می رود که مجموعه دولت در شهرستان و استان به این مجموعه کمک کند.

وی با اشاره به اینکه انتظار می رود که فرماندار شهرستان در راستای حمایت از پروژه‌های توسعه‌ای، همکاری دستگاه‌های دولتی و خصوصی را تسهیل کند، اظهار داشت: این هم‌افزایی، کلید حل مشکلات موجود و توسعه پایدار شهر خواهد بود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.