مدیرکل راه و شهرسازی ایلام خبر داد:
طول تونل اصلی کبیرکوه چهار هزار و ۷۵۰ متر است که حفاری و کفبرداری آن به پایان رسیده است


فرشاد دوستی اظهار داشت: این طرحها شامل ۷۳ طرح عمرانی راه و شهرسازی و ۱۵ طرح شرکت زیرساخت است.
وی یکی از طرحهای راهسازی مهم استان را تکمیل تونل کبیرکوه عنوان کرد و افزود: طول تونل اصلی کبیرکوه چهار هزار و ۷۵۰ متر است که حفاری و کفبرداری آن به پایان رسیده و هماکنون پیمانکار مشغول عملیات لاینینگ و احداث جداول کناری هدایت آب است.
به گفته دوستی، تاکنون چهار هزار و ۲۴۰ متر از لاینینگ آن به انجام رسیده است و طبق برنامه ریزی به عمل آمده در شرایط عادی و تأمین اعتبار پیش بینی می شود تا دهه فجر عملیات لاینینگ و زیرسازی و روسازی مسیر تونل اصلی به پایان برسد.
وی اضافه کرد: در مسیر تونل کبیرکوه از سمت آبدانان ۱۱ کیلومتر عملیات راهسازی شامل ۶ کیلومتر به سمت مورموری و دهلران و سه کیلومتر به سمت شهر آبدانان و ۲ کیلومتر رمپ و لوپ پل زیرگذر در مرحله روسازی و آسفالت است و پل زیرگذر آن نیز احداث و تکمیل شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی ایلام در خصوص مسیر تونل کبیرکوه از سمت شهرستان دره شهر گفت: از سمت شهرستان دره شهر ۶،۵ کیلومتر راهسازی در حال انجام است که در این مسیر در مجموع ۹ رشته تونل و گالری (تونل مصنوعی) به طول بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ متر احداث شده و تاکنون هزار و ۶۸۰ متر لاینینگ این تونلها که بیشتر آنها به صورت سه خطه به خاطر سراشیبی و ایجاد مسیر سبقت احداث شده اند به انجام رسیده است.
وی با بیان اینکه برای تجهیز تهویه تونل، اعتباری معادل سه هزار میلیارد ریال نیاز است، گفت: بر اساس برنامه زمانبندی در صورت تأمین اعتبار و مساعد بودن شرایط پیش بینی می شود تا دهه مبارک فجر امسال این قسمت از مسیر نیز تکمیل شده و زیر بار ترافیک رود.
به گفته دوستی در مجموع برای تکمیل تونل کبیرکوه ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
مدیرکل راه و شهرسازی ایلام گفت: این میزان اعتبار در بخش اربعین سال جاری برای توسعه راه های مواصلاتی استان اختصاص یافت.
دوستی بیان کرد: طرح های مختلفی در حوزه راهسازی از حمیل تا مهران و پایانه مرزی تعریف شده است که بخش مهمی از این پروژه ها تا اربعین تکمیل شدند.
وی خاطرنشان کرد: در ایام اربعین امسال و با تلاش شبانه روزی اداره کل راه و شهرسازی استان، پیمانکاران و مشاوران تونل دوم راه کربلا به طول ۷۲۰ متر (۷۳۲ متر با پورتال ورودی و خروجی) به صورت کامل با رعایت تمامی استاندارها از جمله لاینینگ و روشنایی و علائم کامل تکمیل و زیر بار ترافیک قرار گرفت که کار بزرگی بود.
وی تاکید کرد: در ایام اربعین امسال و با جدیت پیمانکاران طرح زیرگذر ارغوان شهر ایلام تکمیل شد و زیر بار ترافیک رفت.
مدیرکل راه و شهرسازی ایلام افزود: ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای زیرگذر ارغوان ایلام هزینه شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی ایلام گفت: طرح های بزرگ راهسازی در استان فعال است با توجه به برگزاری کنگره بزرگ اربعین تمرکز راه و شهرسازی استان به تکمیل بزرگراه ایلام- مهران معطوف شد و این مسیر تکمیل و زیر بار ترافیک رفت.
وی تاکید کرد: در محدوده کنجانجم هشت کیلومتری راه وجود دارد که باید با توجه به اینکه جاده در بستر رودخانه قرار دارد تکمیل شود.
مدیرکل راه و شهرسازی ایلام گفت: سهم استان ایلام از طرح ملی نهضت مسکن ۳۲ هزار و ۶۰۱ واحد است.
دوستی افزود: تاکنون ۴۵ هزار و ۹۲۹ مورد ثبت نام متقاضیان برای مسکن ملی در این استان به ثبت رسیده که از این تعداد ۹ هزار و ۲۰۶ مورد حائز شرایط اولیه بوده است.
دوستی با بیان اینکه تاکنون سه هزار و ۷۶۹ نفر از متقاضیان آورده خود را واریز کرده اند، گفت: در مجموع طرح های مسکن ملی استان ۳۰ درصد پیشرفت دارد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0