کد خبر : 42582
تاریخ انتشار : یکشنبه 19 اسفند 1403 - 10:09

سریال آل سعود برای تحریف تاریخ اسلام و تطهیر چهره معاویه

سریال آل سعود برای تحریف تاریخ اسلام و تطهیر چهره معاویه
سریالی برای تفرقه و اختلاف که هدف مستقیم آمریکا و صهیونیسم است/ کشور مصر به خاطر ترس از واکنش ها، پخش این سریال در این کشور را ممنوع اعلام کرده است.

عربستان سعودی با هزینه ۱۰۰ میلیون دلاری دست به ساخت سریال معاویه زده و اکنون در شبکه mbc پخش آن شروع شده است، سریالی که هدف آن نه تنها صرفاً یک سریال تاریخی نیست که تحریف تاریخ اسلام و دمیدن در اختلافات فرقه ای و مذهبی در منطقه و کشورهای اسلامی است، سریالی که می خواهد چهره معاویه و خاندان او را تطهیر کند و او را شخصیتی مثبت و مهم و تاثیرگذار در تاریخ اسلام معرفی کند، این فیلم حتی مورد اعتراض علمای اهل تسنن به علت تحریف واقعیات تاریخ اسلام و صحابه رسول الله(ص) قرار گرفته است.

هدف آل سعود و البته آمریکا و اسرائیل که همیشه از تفرقه بین مسلمانان سود خود را برده اند قبل از هر چیز به حاشیه بردن مذهب تشیع و بزرگ و تأثیرگذار نشان دادن شخصیتی مثل معاویه در اسلام است که می خواهند افکار عمومی جهان اسلام را در این شرایط حساس تحت تاثیر آن قرار دهند.

حضرت علی علیه السلام به گواهی تاریخ اولین گرویده به رسول خدا(ص) است، کسی است که وقتی ابوسفیان پدر معاویه و دیگر بزرگان قریش نقشه قتل پیامبر را کشیدند با ایثار و از خودگذشتگی شب در بستر پیامبر خوابید، کسی است که نزدیکترین شخص به پیامبر و تاثیرگذارترین فرد در تاریخ اسلام بعد از رسول الله است، به طوری که از او به عنوان قرآن ناطق نام می برند، کسی است که آیه ولایت در شأن و حقانیت او نازل شد، حضرت علی علیه السلام داماد پیغمبر و جانشین بر حق اوست که در روز عید غدیر پیامبر او را از طرف خدا به عنوان جانشین خود برگزید.

آیا چنین شخصیتی را می توان با یک سریالی سیاسی و مغرضانه در سایه شخصیتی مثل معاویه قرار داد؟

خیلی ها سعی کردند در هر موضوعی تاریخ را تحریف کنند اما نتیجه عکس گرفتند، معاویه غاصب خلافت اسلامی بوده و فرزندش یزید نیز با رقم زدن مصیبت عظمای کربلا بر فرزند رسول خدا و امام معصوم، همان شیوه پدرش را در پیش گرفت.

و اما امروز دنیا برای عظمت علی(ع) می ایستد یا معاویه؟ برای عظمت امام حسین (ع) میلیونها نفر حتی غیرمسلمان در اربعین خود را به کربلای معلی می رسانند یا برای یزید در سرزمین شام؟!!

این سریال مثل تمامی نقشه های دیگر دشمنان قطعاً راه به جایی نخواهد برد، خیلی ها در طول تاریخ سعی کردند نور امام حسین(ع) را خاموش کنند اما این نور تابنده تر از هر زمانی تا قیامت پیش خواهد رفت و کشتی نجات امت محمد(ص) تشنگان حقیقت را نجات خواهد بخشید.

در شرایطی که باید موضوع اول جهان اسلام ایستادگی در برابر دشمن تمام اسلام یعنی رژیم صهیونیستی باشد آل سعود تمرکز خود را بر سریال معاویه گذاشته تا وحدت بین مسلمانان را خدشه دار کند و این نشان از همدستی آنها و رژیم صهیونیستی در جهت عدم اتحاد اسلام در موضوع فلسطین است.

لازم به ذکر است کشورهای عراق و مصر به خاطر ترس از واکنش ها و اختلاف افکنی پخش این سریال را ممنوع اعلام کرده اند.

✍️فرشته سنجیده

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.