مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در بازدید از زائر سرای مهران؛
زائرسرای بنیاد شهید در مهران ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد


رحیمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام گفت: با توجه به اهتمام جدی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام به پروژه های زیرساختی، تلاش می شود این پروژه تا اربعین امسال تکمیل شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام عصر دوشنبه در بازدید از زائرسرای بنیاد شهید در مهران اظهار کرد: این زائرسرا با دو هزار و ۴۰۰ مترمربع زیربنا و ۱۸ سوئیت دارای ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی است.
محمد رحیمی بیان کرد: علاوه بر این موارد دارای حسینیه نیز است و نقش مهمی در اسکان زوار اربعین حسینی دارد.
رحیمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام اضافه کرد: با توجه به اهتمام جدی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام به پروژه های زیرساختی، تلاش می شود این پروژه تا اربعین امسال تکمیل شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0