رقابت خودروسازان فرانسوی، چینی و… برای ورود به ایران


خودروسازان چینی دارای شبکه وسیعی از صادرات محصولات خود به ایران هستند. خودروسازان ژاپنی و کرهای نیز از توافق هستهای ایران و 1+5 سود خواهند برد…
رقابت خودروسازان فرانسوی، چینی و… برای ورود به ایران/کدام شرکتها بیشترین سود را خواهند برد؟
خودروسازان چینی دارای شبکه وسیعی از صادرات محصولات خود به ایران هستند. خودروسازان ژاپنی و کرهای نیز از توافق هستهای ایران و 1+5 سود خواهند برد…
خرداد: نشریه “نشنال” امارات با انتشار گزارشی به چالشهای پیشروی خودروسازان خارجی برای حضور در بازار خودروی ایران اشاره کرده و نوشته است: علیرغم وجود ظرفیتهای عظیم در ایران برای گسترش بازار خودرو موانع عمدهای نیز در کوتاهمدت حتی پس از لغو تحریمهای وضع شده علیه ایران وجود خواهند داشت.
به گزارش خرداد، این نشریه اماراتی به نقل از “پیرلوئیجی برلینی” مدیر بخش خاورمیانه و آفریقا در “آی اچ اس” (مرکز خدمات مشاوره در صنعت خودروسازی) مینویسد:”سیل گستردهای از بازیگران خارجی برای ایفای نقش در بازار خودروسازی ایران وجود دارند. با این حال، شرکتهای خودروسازی ایرانی هنوز هم میخواهند کنترل خود را بر بازار خودرو آن کشور حفظ کنند.”
این نشریه در ادامه به نقل از این مقام مطلع غربی مینویسد:”قوانین دست و پاگیر و محدودکننده بسیاری در حوزه واردات ایران وجود دارد و این موضوع در حوزه خودروسازی بیشتر احساس میشود چرا که نیاز جدی به انتقال فناوری به داخل ایران وجود دارد.” در گزارشی که به تازگی از سوی “ای اچ اس” منتشر شده آمده است شرکتهای خودروسازی فرانسوی اصلیترین سودبرندگان از توافق هستهای و فرصت ایجاد شده در ایران خواهند بود چرا که همواره در ایران حضور داشتهاند.
این نشریه در ادامه به سودبرندگان آسیایی از حضور در بازار ایران اشاره میکند و میافزاید که خودروسازان امریکایی فرصت چندانی برای حضور در بازار ایران نخواهند داشت. “نشنال” در این باره مینویسد: “خودروسازان چینی دارای شبکه وسیعی از صادرات محصولات خود به ایران هستند. خودروسازان ژاپنی و کرهای از جمله هیوندای، تویوتا و کیا نیز به دلیل موقعیت قویشان در کشورهای عرب حوزه خلیج فارس از توافق هستهای ایران و 1+5 سود خواهند برد. با این حال، خودروسازان امریکایی با بیشترین مانع برای ورود به بازار ایران مواجه هستند. یکی از سخنگویان شرکت خودروسازی “فورد” در این باره میگوید:”به دلیل موانع حقوقی، فورد هنوز هم مجبور است که خود را با قوانین امریکا انطباق دهد.”
این نشریه در ادامه اشاره میکند که سخنگوی هیوندای کره جنوبی از اظهارنظر در این باره خودداری کرده است. طبق گزارش “آی اچ اس” پیشبینی شده که در سال آینده میزان تولید خودروی ایران به میزان 1.3 میلیون افزایش یابد.
این نشریه در پایان اشاره میکند که بازار خودروی ایران بزرگتر از بازار مشابه در کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس است و همین موضوع فرصتی مغتنم را برای شرکت های خودروسازی خارجی فراهم آورده است. آی اچ اس در بخش دیگری از ارزیابی خود پیشبینی کرده که ایران از سال 2017 میلادی به بعد زمانی که به طور کامل در نظام مالی بینالمللی ادغام شود صنعت خودروسازیاش با رونق همراه خواهد بود و پیشبینی میشود که میزان فروش خودرو در ایران تا سال 2020 میلادی به میزان 1.8 میلیون واحد افزایش یابد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0