رئیس پلیس راه انتظامی از کاهش 9 درصدی تصادفات منجر به فوت در محورهای مواصلاتی استان خبر داد


سرهنگ ابوالفضل کهزادی روز سه شنبه اظهار کرد: در آذرماه امسال نیز تصادفات در سطح جاده ها و محورهای مواصلاتی استان ایلام کاهش محسوسی داشته است.
وی با بیان اینکه آمار تصادفات فوتی نسبت به آذرماه سال گذشته ۷۷ درصد کاهش داشته است، گفت: مشارکت بسیار خوب مردم فهیم و با فرهنگ استان و افزایش سطح پایبندی به قوانین و مقررات رانندگی در استان مهمترین عنصر تاثیرگذار در زمینه کاهش تصادفات جاده ای بوده است.
رئیس پلیس راه انتظامی استان ایلام تصریح کرد: اصلاح زیر ساختهای جادهای و برطرف کردن نقاط حادثه خیز، حضور مستمر و موثر کارکنان و تیمهای گشتی پلیس راه در محورها و نقاط دارای فراوانی تخلفات و تصادفات از دیگر عوامل کاهش تصادفات جاده ای در استان بوده است.
وی با قدردانی از همکاری خوب رانندگان و مسئولان در راستای کاهش تصادفات تصریح کرد: انشاءالله بتوانیم با همکاری رانندگان و مردم فهیم و قانونمند در جهت انضباط ترافیکی بیشتر تلاش کرده و شاهد کاهش روند تصادفات در استان باشیم.
گزارش: آرزو جمالوندی
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0