کد خبر : 43568
تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 اردیبهشت 1404 - 15:40

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان خبر داد: ۲۲ هزار تن گندم از کشاورزان استان ایلام خریداری شد

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان خبر داد: ۲۲ هزار تن گندم از کشاورزان استان ایلام خریداری شد
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان ایلام گفت: برداشت کلزا و گندم در استان آغاز شده و تاکنون بیش از ۲۲ هزار تن گندم و ۱۵ هزار تن کلزا برداشت شده است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان ایلام گفت: تاکنون ۲۲ هزار تن گندم از کشاورزان استان ایلام خریداری شده است.

حشمت عزیزان اظهار داشت: این استان جزو استان‌های برتر در تولید غلات و بذر در کشور است.

وی ادامه داد: در تولید کلزا، رتبه سوم را از نظر میزان تولید و رتبه اول را از نظر تولید در واحد سطح دارد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان ایلام تصریح کرد: برداشت کلزا و گندم در استان آغاز شده و تاکنون بیش از ۲۲ هزار تن گندم و ۱۵ هزار تن کلزا برداشت شده است.

وی اضافه کرد: توسعه زیرساخت‌های آموزشی و پژوهشی در مراکز تحقیقاتی کشاورزی می‌تواند به توسعه کشاورزی و تولید محصولات مختلف کمک کند.

عزیزان عنوان کرد: رشد و توسعه طرح‌های تحقیقاتی در زمینه کشاورزی و گیاهان دارویی، افق تولید محصولات مختلف را روشن‌تر کرده است.

وی ادامه داد: استان ایلام قابلیت‌های زیادی در کشت گیاهان دارویی مانند زیره، گل محمدی و زعفران دارد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.