استاندار ایلام در آئین نواختن زنگ انقلاب در مدارس شهر ایلام:
تکیه بر جوانان خلاق، رمز اقتدار نظام در همه عرصههاست/ نسل جوان و نوجوان نسل امید انقلاب و آیندهساز کشور هستند


امروز شنبه ۱۳ بهمنماه در دومین روز از دهه مبارک فجر، دکتر احمد کرمی در آئین نواختن زنگ انقلاب در مدارس شهر ایلام که با حضور حجتالاسلام والمسلمین کریمی تبار نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۳۶ هزار شهید دانشآموز اظهار داشت: خدا را شاکریم که خداوند نعمت انقلاب اسلامی را به ما هدیه داد، اگر امروز این نظام به جایگاه مهمی در دنیا رسیده مرهون خون شهدا و مردم است.
وی با بیان اینکه سنگ بنای انقلاب اسلامی را مردم بنا نهادند، افزود: انقلاب اسلامی برگ دیگری از تاریخ را نشان داد که این تغییر با دست نوجوانان و جوانان رقم خورد.
استاندار ایلام با اشاره به شجاعت و جانفشانی نوجوانان و ظرفیت علمی جوانان استان ایلام، گفت: نوجوان شجاع شهید جرایه شهید دفاع مقدس و شهید رضایینژاد از شهدای هستهای نمونه بارز این استعدادها و ظرفیتها است.
نماینده عالی دولت در استان با اشاره به نقش کلیدی جوانان و نوجوانان در پیروزی انقلاب اسلامی، ادامه داد: نسل جوان و نوجوان نسل امید انقلاب و آیندهساز کشور هستند.
وی با اشاره به اینکه هر پیشرفتی و ارتقا در مراحل و حوزههای مختلف مرهون نقش نوجوانان و جوانان است، اضافه کرد: تکیه بر نیروی جوان خلاق رمز اقتدار نظام در همه عرصههاست.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0