در بازدید معاون آب و آبفای وزارت نیرو از سدهای مخزنی سیکان دره شهر و ورگر آبدانان عنوان شد:
تزریق اعتبارات و تملک اراضی برای تکمیل سد سیکان درهشهر ضرورت دارد


دکتر محمد جوانبخت، معاون آب و آبفای وزارت نیرو و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی مدیریت منابع آب ایران، دکتر چراغی نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی، مهندس پوراحمد رئیس حوضه آبریز فلات مرکزی و حوضه های شرقی کشور، دکتر صادق علیمرادی مدیرعامل شرکت آب منطقه ای و دیگر مقامات محلی شهرستان بهمنظور بررسی وضعیت سدهای مخزنی استان، از سدهای مخزنی ورگر آبدانان و سیکان دره شهر بازدید کردند.
در این بازدید، مهندس جوانبخت معاون آب و آبفای وزارت نیرو با اشاره به اهمیت مدیریت صحیح منابع آبی و بهرهبرداری بهینه از سدها، بر لزوم توجه به مسائل زیستمحیطی و تأمین آب شرب و کشاورزی تأکید کرد.
وی ضمن تقدیر از تلاشهای انجام شده توسط شرکت آب منطقه ای استان در راستای توسعه زیرساختهای آبی، بر ضرورت همکاری همهجانبه نهادهای مرتبط برای حل مشکلات موجود تأکید کرد.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا در بازدید از سد ورگر آبدانان اظهار داشت: با هماهنگی های صورت گرفته احداث سد ورگر شهرستان آبدانان در دستور کار دولت و وزارت نیرو است.
وی با اشاره به اینکه مطالعات این سد انجام شده است؛ گفت: همه مجوزهای لازم برای اخذ ماده ۲۳ آن در وزارتخانه تهیه شده و برای تحقق اجرایی شدن آن مکاتبات لازم با سازمان برنامه و بودجه شده است.
مهندس جوانبخت تاکید کرد: بعد از مشخص شدن رديف اعتبارات، بلافاصله عملیات اجرایی این سد شروع خواهد شد که براساس برنامه زمان بندی در صورت تزریق اعتبارات، ظرف مدت ۲ سال تکمیل خواهد شد.
مهندس جوانبخت در خصوص سد سیکان نیز اظهار داشت: برای تکمیل این سد و تملک اراضی پائین دست درهشهر ۴ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی با تاکید بر اینکه پرداخت حق تملک اراضی فرهاداباد در اولویت وزارت قرار می گیرد، یادآور شد: این پروژه از پیشرفت ۲۵ درصد برخوردار است و تاکنون ۳۸۸ میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.
نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی نیز در جریان این بازدید از سد ورگر آبدانان گفت: سرعت بخشی در شروع به کار سد ورگر آبدانان از مطالبات بحق مردم این شهرستان است.
دکتر چراغی در ادامه در خصوص سد سیکان اظهار داشت: یکی از مشکلات سد سیکان عدم تملک اراضي بالادست آن است که باید وزارت نیرو با جدیت و الویت این مهم را مرتفع کند.
وی به تزریق اعتبار لازم برای تکمیل این پروژه و تملک اشاره کرد و افزود: تجمع پمپاژهای شهرستان درهشهر بعد از تکمیل سد برای رونق هرچه بیشتر کشاورزي این شهرستان از موضوعات مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
در این بازدید دکتر صادق علیمرادی مدیرعامل آب منطقهای استان نیز گزارشی از روند ساخت و درصد پیشرفت پروژهها و اهداف آنها ارائه نمود.
این بازدید نشاندهنده عزم وزارت نیرو برای ارتقاء سطح خدمات آبی و بهبود شرایط زندگی مردم در مناطق مختلف کشور است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0