در ۹ ماهه نخست امسال؛
بخشودگی بیش از ۲۵ میلیارد ریالی گازبها خانواده های تحت پوشش نهادهای حمایتی در ایلام


مدیرعامل شرکت گاز استان از بخشودگی مبلغ ۲۵ میلیارد و ۱۷ میلیون و ۳۴ هزار ریال گازبها برای خانواده های تحت حمایت پوشش کمیته امداد، بهزیستی، خانواده های معظم شهدا و جانبازان، مراکز آموزشی و مذهبی در طول ۹ ماهه نخست امسال سال در اقصی نقاط استان ایلام خبر داد.
محمود کشاورز افزود: از این تعداد مبلغ ۲۲ میلیارد و ۳۰۳ میلیون و ۴۰۳ هزارو ۶۸۵ ریال بابت بخشودگی گازبها خانواده های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی استان و مبلغ ۲ میلیارد و ۷۱۴ میلیون و ۴۷۶ هزارو ۳۴۹ ریال مربوط به بخشودگی گازبهای اماکن آموزشی و مذهبی بوده است.
وی اظهار داشت: این شرکت در راستای انجام وظایف قانونی و مسئولیتهای اجتماعی و کمک به رفع محرومیتهای استان، طبق مواد ۸۰/ج/۲ و ۸۸/ث/۵ قانون برنامهی ششم توسعهی کشور، این مهم را در دستور کار خود قرار داده است.
کشاورز با اشاره به اینکه اقدامات و فعالیتهای این مجموعه در راستای توسعه متوازن نعمت گاز در جامعه به ویژه افراد کمتر برخوردار است، تصریح کرد: مددجویان نهادهای حمایتی که تاکنون از امتیاز و انشعاب گاز بهرهمند نشدهاند، میتوانند با دریافت معرفینامه از نهاد مربوطه و ارائه آن به شرکت گاز صرفاّ یکبار از امتیاز کنتور و اشتراک رایگان گاز استفاده کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0