نان بیکیفیت در سفره مردم و معضلات بیشمار نانواییهای استان


به گزارش پایگاه خبری افق ایلام، به نقل از پایگاه خبری تک صدا؛ در استان ایلام، معضل نان باکیفیت به یکی از چالشهای اصلی تبدیل شده است. عوامل مختلفی در این وضعیت نقش دارند که نیازمند توجه و رسیدگی فوری هستند.
با توجه به شلوغی و صفهای طولانی در نانواییها باعث ایجاد اتلاف وقت و سردرگمی شهروندان میشود؛ لذا با توجه به این مسئله شهروندان خواستار افزایش ساعت کاری نانواییها و بهبود خدمات هستند.
عده بسیاری از شهروندان از کیفیت نان در برخی مناطق و روستاها ناراضی هستند. این نارضایتی به دلیل عدم نظارت کافی و عدم رعایت استانداردهای پخت نان است.
یکی دیگر از مسائل مهم و اساسی اینست که برخی از نانواییها با دستگاههای قدیمی کار میکنند و نیاز به بهروزرسانی دارند. همچنین، سهمیه آرد تخصیصیافته به نانواییها متناسب با جمعیت منطقه نیست که این موضوع به شلوغی و کمبود نان منجر میشود.
به گفته مسئولین نظارتها بهطور مداوم در حال افزایش است. هدف این است که گندم بیکیفیت به کارخانههای آرد تحویل داده نشود و نانواییها نیز کیفیت پخت را بالا ببرند.
لذا تلاش برای بهبود شرایط با همکاری دستگاههای اجرایی، تا کیفیت مواد غذایی و نان در دسترس مردم بهبود یابد.
بنابراین نتیجه می گیریم برای حل معضلات نانواییها در ایلام و بهبود کیفیت نان، نیاز به برنامهریزی دقیق، نظارت مؤثر و حمایت از نانواییها وجود دارد. این اقدامات میتواند به تأمین نان باکیفیت و کاهش مشکلات موجود کمک کند.
کیفیت پایین آرد در نانواییهای ایلام به مشکلاتی مانند کاهش سهمیه آرد، نوسان کیفیت آرد و عدم نظارت کافی بر نانواییها مرتبط است. نانوایان و مردم از این وضعیت نارضایتی دارند و معتقدند که این عوامل به کیفیت نان آسیب میزند.
نارضایتی عمومی مردم و گله مندی شهروندان از کیفیت نان به دلیل آرد بیکیفیت است که به نانواییها تحویل داده میشود.
و طبق اظهارات تعدادی از خبازان شهر که دلیل این مشکلات را کیفیت بد نان ناشی از آردی است که دریافت میکنند و کارشناسان حوزه غلات نیز بر این باورند که زنجیره تأمین آرد و کیفیت آن تأثیر زیادی بر نان دارد.
کیفیت نان در استان ایلام به دلایل متعددی پایین است. از جمله این دلایل میتوان به کاهش خودسرانه وزن خمیر نان، عدم رعایت بهداشت در نانواییها، نبود زیرساختهای مدرن و آموزش ناکافی خبازان می توان اشاره کرد. همچنین، استفاده نادرست از آرد و عدم نظارت کافی نیز از عوامل مؤثر در این مشکل هستند.
برخی نانواییها به جای استفاده از آرد مناسب برای نوع خاصی از نان، از آردهای نامناسب استفاده میکنند که کیفیت نان را تحت تأثیر قرار میدهد و بیشتر نانواییها هنوز به شیوههای سنتی کار میکنند و از تکنولوژیهای مدرن و دستگاههای بهروز استفاده نمیکنند که این امر باعث کاهش کیفیت نان میشود.
لذا در این زمینه ابتدا باید به آموزش خبازان در زمینه پخت نان با کیفیت اهتمام لازم صورت گیرد تا این موضوع به کیفیت نان آسیب وارد نکند و نظارت بر نانواییها بهطور کامل و مؤثر انجام شود و این امر کمک می کند از بروز تخلفات و کاهش کیفیت نان جلوگیری شود.
در استان ایلام، ۷۵۴ واحد نانوایی مجوز فعالیت دارند که حدود ۲۸۰ واحد آنها در سطح شهر قرار دارند. نظارت بر این نانواییها بهویژه در زمینه رعایت ساعت کاری و کیفیت نان بهطور مستمر انجام میشود و تخلفات متعددی نیز ثبت شده است.
گزارش: آرزو جمالوندی
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0