استاندار ایلام: «اربعین» هارمونی خدمت به زوار است/ با تحول در زیرساختها، روزانه تردد ۲۴۰ هزار زائر بدون هیچ مشکل ترافیکی در حال انجام است


حجتالاسلاموالمسلمین محمد قمی رییس سازمان تبلیغات اسلامی روز چهارشنبه ۳۱ مردادماه، با حضور در مرکز مانیتورینگ شهر مهران با دکتر بهرامنیا استاندار ایلام دیدار و گفتگو کرد.
استاندار ایلام در این دیدار گفت: هارمونی خدمت به زوار در اربعین است و طی این روزها شاهد هستیم که همگان با همه ظرفیت و توان به زوار خدماترسانی میکنند.
دکتر بهرامنیا ادامه داد: با تحول در زیرساختها، روزانه تردد ۲۴۰ هزار زائر بدون هیچ ترافیکی در حال انجام است.
وی بیان داشت: خوشبختانه امسال در مقایسه با سالهای گذشته به تبلیغات محیطی، بحث معرفتافزایی و موضوعات فرهنگی پرداخته شد.
حجتالاسلاموالمسلمین محمد قمی رییس سازمان تبلیغات اسلامی نیز در این دیدار با قدردانی از تلاش و اهتمام استاندار ایلام و رییس ستاد اربعین استان و همه دستاندرکاران کنگره بزرگ اربعین، گفت: خوشبختانه در مقایسه با گذشته، تفاوتها را حس میکنیم که هم شاهد تحول در زیرساختها وهم تسهیل در تردد زوار هستیم.
وی افزود: خوشبختانه کنگره بزرگ اربعینحسینی در ایلام به خوبی و با نظم و انضباط خاصی در حال برگزاری است.
#قرارگاه_رسانه_ای_اربعین
#اداره_کل_فرهنگ_و_ارشاد_اسلامی
#ایلام_پایتخت_خادمان_اربعین
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0