کد خبر : 7322
تاریخ انتشار : جمعه 24 مرداد 1399 - 7:02

ادعای وال استریت ژورنال: آمریکا چهار نفتکش ایران را توقیف کرد/ این نفتکش ها اکنون در مسیر هوستون هستند

ادعای وال استریت ژورنال: آمریکا چهار نفتکش ایران را توقیف کرد/ این نفتکش ها اکنون در مسیر هوستون هستند

روزنامه وال‌استریت ژورنال از قول مقامات آمریکایی نوشت که نفتکش‌های لونا، پاندی، برینگ و بللا طی روزهای اخیر در آب‌های آزاد توقیف شده‌اند و اکنون در مسیر هوستون، ایالت تگزاس، هستند. مقامات آمریکایی مدعی شدند که این کشور چهار نفتکش ایرانی را به اتهام نقض تحریم‌های آمریکا علیه ایران توقیف کرده است.روزنامه وال‌استریت ژورنال از

ادعای وال استریتروزنامه وال‌استریت ژورنال از قول مقامات آمریکایی نوشت که نفتکش‌های لونا، پاندی، برینگ و بللا طی روزهای اخیر در آب‌های آزاد توقیف شده‌اند و اکنون در مسیر هوستون، ایالت تگزاس، هستند. مقامات آمریکایی مدعی شدند که این کشور چهار نفتکش ایرانی را به اتهام نقض تحریم‌های آمریکا علیه ایران توقیف کرده است.روزنامه وال‌استریت ژورنال از قول مقامات آمریکایی نوشت که نفتکش‌های لونا، پاندی، برینگ و بللا طی روزهای اخیر در آب‌های آزاد توقیف شده‌اند و اکنون در مسیر هوستون، ایالت تگزاس، هستند.این گزارش می‌افزاید که انتظار می‌رود مقامات ارشد آمریکایی هنگام پهلو گرفتن این نفتکش‌ها در بندر حضور داشته باشند.ماه گذشته دادستانی فدرال ایالات متحده درخواست توقیف چهار نفتکش ایرانی را که عازم ونزوئلا بودند تسلیم مقامات آمریکا کرده بود.
سفیر ایران در ونزوئلا با انتشار توئیتی، ادعای توقیف کشتی ایرانی توسط آمریکا را تکذیب کرد.در این توئیت آمده است: «یک دروغ و جنگ روانی دیگر از دستگاه تبلیغاتی امپریالیسم آمریکا. نه کشتی‌ها ایرانی هستند و نه مالک یا پرچم آنها ارتباطی به ایران دارد. ترامپ تروریست نمی‌تواند حقارت و شکست خود در برابر ملت بزرگ ایران را با تبلیغات دروغین جبران کند».

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.