اجرای مانور واکنش اضطراری تاسیسات و انبارهای نفتی استان ایلام


معاون مدیرکل مدیریت بحران استان ایلام در نشست ارزیابی عملکرد عوامل برگزار کننده این مانور، اظهار کرد: مانور مقابله با شرایط اضطراری و پدافند غیرعامل به منظور ارتقای سطح آمادگی نیروهای شرکت کننده و ارزیابی تجهیزات موجود نیاز بکار رفته برای مهار آتشسوزی در انبارهای نفتی برگزار شد.
محسن چراغی پور با بیان اینکه برگزاری چنین مانورهایی نقش مهمی در آمادگی در برابر بروز چنین جوادثی دارد، افزود: پیشگیری و آمادگی در برابر حوادث احتمالی و مقابله با آن بسیار نیاز ضروری است که دستگاههای اجرایی برابر شرح وظایف آنها که در ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران کشور به صراحت آمده است، موظف هستند در این راستا برنامهریزی هدفمند داشته باشند.
مدیرشرکت فرآورده های نفتی منطقه ایلام نیز در این خصوص اظهار کرد: بر اساس برنامه ریزی و ابلاغ دستورالعمل های صادره از سوی اداره HSE مرکز، این مانورها به صورت سالیانه در مناطق مختلف کشور برگزار می شود و امسال نیز این شرکت مانور ذکر شده را در انبار نفت شهر ایلام برگزار کرد.
پرویز ایدون هدف از برگزاری این مانور را ارتقای سطح آمادگی نیروهای شرکت و ارزیابی تجهیزات موجود در انبارهای نفت منطقه و سنجش توان نیروهای امداد و نجات استان در شرایط مواجهه با حوادث واقعی عنوان و خاطرنشان کرد: افزایش هماهنگی و تعامل بین ارگانهای امدادی و همکار، استفاده از تجهیزات تخصصی، شناسایی نقاط ضعف و قوت و ایجاد حس اعتماد به نفس در میان کارکنان شرکت از دیگر نتایج این مانور بود که به خوبی اجرا شد.
این مانور بدون اطلاع قبلی مجموعه انبار نفت و با حضور نیروهای آتش نشانی، جمعیت هلال احمر و اورژانس برگزار و میزان آمادگی این مجموعه و امدادگران با حضور معاون مدیرکل مدیریت بحران استان ایلام، مدیر تاسیسات و شرکت پخش فراورده های نفتی استان، نمایندگانی از استانهای خوزستان و لرستان مورد ارزیابی قرار گرفت.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0