کد خبر : 20109
تاریخ انتشار : چهارشنبه 16 شهریور 1401 - 11:21

ابتلای قطعی ۷۳ نفر به بیماری وبا/ ۷۵ درصد از مبتلایان آقا هستند

ابتلای قطعی ۷۳ نفر به بیماری وبا/ ۷۵ درصد از مبتلایان آقا هستند

افق ایلام- شهنام عرشی سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: بر اساس گزارش‌های ارسالی، مبتلایان به وبا حداقل یک و حداکثر ۸۲ ساله هستند. باشگاه خبرنگاران: سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: بر اساس گزارش‌های ارسالی، مبتلایان به وبا حداقل یک و حداکثر ۸۲ ساله هستند. شهنام عرشی گفت: از ابتدای

افق ایلام- شهنام عرشی سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: بر اساس گزارش‌های ارسالی، مبتلایان به وبا حداقل یک و حداکثر ۸۲ ساله هستند. باشگاه خبرنگاران: سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: بر اساس گزارش‌های ارسالی، مبتلایان به وبا حداقل یک و حداکثر ۸۲ ساله هستند. شهنام عرشی گفت: از ابتدای سال تا کنون ۷۳ مورد ابتلا به وبا از ۸ استان کردستان، کرمانشاه، آذربایجان غربی، بوشهر، کرمان، قم، خوزستان و خراسان رضوی شناسایی و گزارش شده اند که حدود ۸۵ درصد از موارد ابتلا به بیماری وبا مربوط به ۲ استان کردستان و کرمانشاه هستند. از ابتدای سال تا الان ۴۵ مورد مربوط به استان کردستان، ۱۷ مورد کرمانشاه، ۲ مورد در آذربایجان غربی، ۱ مورد بوشهر، ۲ مورد جیرفت، ۱ مورد کرمان، ۲ مورد در قم، دو مورد در اهواز و یک مورد در سبزوار بوده اند و موردی از فوت در کشور تا کنون گزارش نشده است.به گفته وی اگر چه بیماران حداقل یک و حداکثر ۸۲ ساله هستند؛ اما اغلب مبتلایان در سنین ۶۰-۳۰ سال هستند و حدود ۷۵ درصد مبتلایان مذکر و ۷۵ درصد بیماران شناسایی شده ساکن مناطق شهری هستند.او افزود: به مردم توصیه می‌شود تا حد امکان از آب شرب شهری یا آب‌های بسته بندی شده مصرف کنند.او اضافه کرد: تشدید نظام مراقبتی وبا به ویژه در قالب اجرای نظام مراقبت سندرمیک در دستور کار اکیپ‌های سلامت قرار دارد.او افزود: فرد مبتلا به بیماری وبا عامل آلودگی را از طریق مدفوع دفع می‌کند. مصرف آب، میوه و سبزی آلوده باعث ابتلای افراد به بیماری وبا می‌شود. به همین دلیل مردم باید بهداشت فردی و شستن دست با آب و صابون به خصوص هنگام مصرف مواد غذایی را نیز فراموش نکنند.عرشی گفت: اگر افراد دچار علائمی مانند ضعف و استفراغ شدند؛ بلافاصله به پزشک یا مراکز ارائه دهنده خدمات بهداشتی مراجعه کنند.او گفت: افرادی که در زمینه عرضه مواد غذایی مشغول هستند، باید دست‌های خود را با آب و صابون قبل و بعد از شروع فعالیتشان به مدت حداقل ۲٠ ثانیه شست و شو دهند و موادی مانند سبزی را با مواد گندزدا ضد عفونی کنند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.