کد خبر : 44392
تاریخ انتشار : یکشنبه 18 خرداد 1404 - 11:16

با حضور پرشور مردم ایوان؛

یادواره شهدای ۱۸ و ۱۹ خرداد ۱۳۶۴ بمباران هوایی شهرهای ایوان و زرنه برگزار شد

یادواره شهدای ۱۸ و ۱۹ خرداد ۱۳۶۴ بمباران هوایی شهرهای ایوان و زرنه برگزار شد
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام گفت: تلاش خواهیم کرد با همکاری مردم ایوان یادواره ۴۰۰ شهید ایوان برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت امسال برگزار شود.

این مراسم با حضور سردار حسینی فرمانده سپاه امیرالمؤمنین استان، محمد رحیمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، امام جمعه و فرماندار ایوان، خانواده های معظم شهدا، جانبازان و آزادگان و آحاد مردم برگزار شد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره ۴۰۰ شهید شهرستان ایوان، افزود: در بمباران هوایی شهر ایوان و زرنه بیش از ۱۳۰ نفر از مردم بی گناه که عموما کودکان و زنان بودند، به شهادت رسیدند.

وی افزود: رشادت های مردم ایوان در عملیات های مختلف دفاع مقدس از جمله در سارات سومار و تنگه کوشک زبانزد عام و خاص است.

وی تصریح کرد: باید حوادث بی نظیر دفاع مقدس در این خطه بیشتر در سطح ملی و استانی در قالب های هنری برای مردم تبیین شود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام عنوان کرد: تلاش خواهیم کرد با همکاری مردم ایوان یادواره ۴۰۰ شهید ایوان برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت امسال برگزار شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.